Devils-night Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Ahoj,mam problem u svoji 309.Kdyz couvam a pak zaslapnu brzdy tak se ozve hrozna rana.myslim ze z pravy strany.Zkousel sem ramena,dokonce sem tam dal jiny,pak pravej tlumic,jestli to neni v ulozeni a taky nic.Dela to porad.Jako by tam nekde byla vule.Ale ani cepy na rizeni ji nemaj.Napada vas nekoho co jeste zkontrolovat?silentbloky na motoru vypadaj taky v poho.:-/ Diky a zatim. Citovat
Dundee Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Možná uložení ramene:myslim Mě při brždění taky strašně bouchala náprava a nakonec to bylo právě uložení ramene. Podařilo se mi to až po najetí na nájezdy a zabrat montpákou za všechny uchycovací body (čepy a uložení) Citovat
Devils-night Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Dundee Možná uložení ramene:myslim Mě při brždění taky strašně bouchala náprava a nakonec to bylo právě uložení ramene. Podařilo se mi to až po najetí na nájezdy a zabrat montpákou za všechny uchycovací body (čepy a uložení) Ja sem to prave zkousel nad jamou a kamos mi s tim jezdil a mel sem ruku na rameni a presto ze vevnitr rana strasna ja nic necejtil.Pak teda na tom tlumici to bylo znat vic tak sem tam dal jinej a nic.rana porad stejna. Citovat
Alibaba Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 tohle dělá,když jsou vyhrkané futra na uložení brzdového třmenu.Dělalo mi to taky. Citovat
Devils-night Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Alibaba tohle dělá,když jsou vyhrkané futra na uložení brzdového třmenu.Dělalo mi to taky. Vidis,to se mi zdalo taky ze je to neco s brzdama.Jak poznam ze to sou fakt ty futra?daj se koupit novy? Citovat
Alibaba Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Když to tluče jenom při brzdění na zpátečku tak si myslím že se nepletu.Zkus sundat kolo,vyhodit destičky,zamáčkni sikovkama brzdový váleček a zkus zahrkat třmenem v tom posuvným uložení.Na zpátečku to tluče proto,že to vlastně ten třmen nadhodí.Já jsem dával z jinýho auta,takže nevím jestli to někde vedou.Zdar. Citovat
Devils-night Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: Alibaba Když to tluče jenom při brzdění na zpátečku tak si myslím že se nepletu.Zkus sundat kolo,vyhodit destičky,zamáčkni sikovkama brzdový váleček a zkus zahrkat třmenem v tom posuvným uložení.Na zpátečku to tluče proto,že to vlastně ten třmen nadhodí.Já jsem dával z jinýho auta,takže nevím jestli to někde vedou.Zdar. super,diky moc.Hned po praci se nato mrknu a uvidim. Citovat
Devils-night Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 Tak sem skoncil tim ze nepovolim imbusy ktery drzej trmen abych sundal desky :-( Citovat
sana Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 ziadne imbusi nepovoluj su tam 2 sroby sa ni zdat 19ked ich vysrobujes potom das dole strmen Mne to robilo tiez na 309ke a prestalo to vymenou platniciek+aj s kotucami su pod timi imbusmi Citovat
Chip Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Me se na devítce většinou vymlátil šroub ktery drží kulák ramene v těhlici a pak to mlátilo tak jak to popisuješ řešil sem to vždy novým nebo v nouzi sem ho jen o půl otáčky otočil. ale jestlis měnil ramena tak by sis asi všimnul že je ohnutej nebo omlácenej nebo jde ven hůř. a nebo si občas bouchnul stabilizátor když měl vymlácený gumy ale tohle všechno bylo vidět když sme za to brali montpákama:aut Citovat
Devils-night Odesláno 16. květen 2008 Autor Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: Chip Me se na devítce většinou vymlátil šroub ktery drží kulák ramene v těhlici a pak to mlátilo tak jak to popisuješ řešil sem to vždy novým nebo v nouzi sem ho jen o půl otáčky otočil. ale jestlis měnil ramena tak by sis asi všimnul že je ohnutej nebo omlácenej nebo jde ven hůř. a nebo si občas bouchnul stabilizátor když měl vymlácený gumy ale tohle všechno bylo vidět když sme za to brali montpákama:aut Ten sroub byl docela ohnutej,tak sem ho vymenil.Je mozny ze by hned byl vymlacenej znova.Zhruba po 10km.? Jinak vcera sem zato bral pajcrem a nic zvlastniho. [upravil dne 16.5.2008 Devils-night] Citovat
Devils-night Odesláno 16. květen 2008 Autor Odesláno 16. květen 2008 Asi to fakt budou ty brzdy,vcera sem to postavil na kopec a couval dolu bez motoru a pokazdy kdyz sem se oprel o brzdu tak to bouchlo.a kdyz sem ji zamack jen jemne tak to bylo takovy drhnuti s tema ranama.asi 5ran za sebou. Citovat
invalida Odesláno 16. květen 2008 Odesláno 16. květen 2008 Já sjíždím do garáže na zpátečku z kopce a mě to dělali jednoznačně ty brzdy.Ten třmen jezdí po dvou čepech a pokud se nemaže tak se časem to uložení vydře.Pravdou je,že je ten zvuk nepříjemný,ale pokud to není vydřený moc a nešprajcuje se což se u mě projevovalo tím,že kolo špatně odbržďovalo tak bych to moc neřešil.Mně to nakonec musel můj mechanik měnit ale díly byly z rozebranýho auta protože nový jsou snad jen komplet celý brzdiče. Citovat
Devils-night Odesláno 16. květen 2008 Autor Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: invalida Já sjíždím do garáže na zpátečku z kopce a mě to dělali jednoznačně ty brzdy.Ten třmen jezdí po dvou čepech a pokud se nemaže tak se časem to uložení vydře.Pravdou je,že je ten zvuk nepříjemný,ale pokud to není vydřený moc a nešprajcuje se což se u mě projevovalo tím,že kolo špatně odbržďovalo tak bych to moc neřešil.Mně to nakonec musel můj mechanik měnit ale díly byly z rozebranýho auta protože nový jsou snad jen komplet celý brzdiče. zadnej problem v tom nevidim,jenom vzdycky ta rana,skubne to s celym autem.Doma mam taky brzdice z jinyho auta,ale uz tam rok lezej,tak nevim jak budou vypadat.De to z nich vyndat lehce nebo je to nakej problem? Citovat
invalida Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Já mám už 2 roky 306 ale ten čep na kterym ten třmen běhá je tam nějak našroubován a my jsme tenkrát zkoušeli asi 4 než se ta vůle snížila natolik,že už to nebouchalo.Myslím,že tam žádný problém s povolováním nebyl.Tu vůli nejlíp zjistíš když vyděláš destičky a s brzdičem zahýbáš do stran.No a pak hlavně aspoň jednou ročně namazat nejlíp po zimě Citovat
Devils-night Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: invalida Já mám už 2 roky 306 ale ten čep na kterym ten třmen běhá je tam nějak našroubován a my jsme tenkrát zkoušeli asi 4 než se ta vůle snížila natolik,že už to nebouchalo.Myslím,že tam žádný problém s povolováním nebyl.Tu vůli nejlíp zjistíš když vyděláš destičky a s brzdičem zahýbáš do stran.No a pak hlavně aspoň jednou ročně namazat nejlíp po zimě Tak sem rozebral nahradni brzdice co sem tu mel a vypada to ze tam je ulozeni v poho,ale u jednoho mi prasknul ten sroub od brzdovy hadice.Tys menil celej brzdic nebo jen ty cepy?ja sem hodim foto jak vypada to moje. Citovat
Devils-night Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 2 [upravil dne 18.5.2008 Devils-night] Citovat
Devils-night Odesláno 18. květen 2008 Autor Odesláno 18. květen 2008 Původně zaslal: invalida Já mám už 2 roky 306 ale ten čep na kterym ten třmen běhá je tam nějak našroubován a my jsme tenkrát zkoušeli asi 4 než se ta vůle snížila natolik,že už to nebouchalo.Myslím,že tam žádný problém s povolováním nebyl.Tu vůli nejlíp zjistíš když vyděláš destičky a s brzdičem zahýbáš do stran.No a pak hlavně aspoň jednou ročně namazat nejlíp po zimě Podle toho co pises se jedna o ten cep na fotce 2 ? ja mam strach aby nebyly vybehany i ty pouzdra na fotce 1.Protoze ty ze trmenu asi nedostanu :-( diky Citovat
invalida Odesláno 18. květen 2008 Odesláno 18. květen 2008 Ano jsou to ty čepy,ale jak říkám on se živí pouze opravamí peugeotů tak těch čepů měl dost takže jsme zkoušeli než nám sedly ty co byly s minimální vůlí.Někde jsem tu četl ještě možnost do brzdiče navrtat větší díru a udělat nový přesný futro.To ale chce šikulu soustružníka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.