CHS-KadlosCZ Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Mám 106 1.1 44kW včera sem umyl motor a už sem nenastartoval. Pak to chytlo na 2 válce a nakonec se to rozběhlo celý. Tak sem to ohřál a chcípnul. Asi po 20ti minutách už sem to zas nenastartoval.Co s tim mám dělat? Citovat
Guest servisman Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 asi počkat až se to vysuší. Nic naplat ale o mytí motoru se tu psalo nedávno,osobně bych se do toho moc nepouštěl,pak to dopadá jak u Tebe Citovat
pastorek Odesláno 14. květen 2008 Odesláno 14. květen 2008 Skús do sucha vyutierať všetko okolo vysokého napätia. Nezabudni na hlavu rozdeľovača z vnútra a priestor okolo sviečok v hlave. To by malo stačiť. Keď si to šiel umývať bol motor teplý že? Citovat
khoobo Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Původně zaslal: honza406 asi počkat až se to vysuší. Nic naplat ale o mytí motoru se tu psalo nedávno,osobně bych se do toho moc nepouštěl,pak to dopadá jak u Tebe Ja som cistil Arvou a vystriekal som wapkou a chytilo na prvy raz... Zalezi asi od zrucnosti. Ale odporucam preventivne vsetky konektory, ktore najdes prestreknut nejakym sajtajtom na kontakty (Kontox, WD-40...) Citovat
Alibaba Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 Taky jsem takhle jednou umýval motor Militem.Rozleptalo mě to teplovodivou vazelínu mezi zapalovacím modulem a rozdělovačem,a protože se modul potom špatně chladil odpálil jsem ho.Sranda mě stála 1800Kč. Citovat
Lentilka Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 ja vzal hadici a trysku trošku přiškrtil palcem a bylo to ok:) Citovat
CHS-KadlosCZ Odesláno 15. květen 2008 Autor Odesláno 15. květen 2008 už je to OK všechny konektory sem vyfoukal tlakovým vzduchem prostříkal kontaktolem ale musel sem na diagnostiku smazat paměť závad napsalo to 14 chyb Citovat
peugeotkovic Odesláno 15. květen 2008 Odesláno 15. květen 2008 takže příště raději handerkou;) Ale stejně obdivuji tu odvahu-mýt motor vapkou nebo hadicí [upravil dne 15.5.2008 peugeotkovic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.