speedy585 Odesláno 22. duben 2020 Odesláno 22. duben 2020 Ahojte. Skúsim oživiť tuto temu. Skúšal niekto kryt toho displeja nastriekať napríklad na strieborno alebo oblepit fóliou? Predsa čierna farba sa nahrieva oveľa viacej ako farba bledeho odtieňu. Či to má nejaký efekt alebo je to zbytočná robota. Citovat
307rg Odesláno 22. duben 2020 Odesláno 22. duben 2020 Pokiaľ by si to robil čiste iba ako prevenciu pred poškodením displeja teplom, tak to by bola úplne zbytočná robota, jedine čo pomôže, neparkovať priamo na slnku, čo samozrejme vždy nie je možné. V interiéri zaparkovaného auta, ktoré je vystavené priamemu slnečnému žiareniu bude vždy privysoká teplota, aj keby si mal prístrojovku napríklad bielej farby. Okrem toho by to ešte aj hnusne vyzeralo, ako lacný tuning. Citovat
speedy585 Odesláno 22. duben 2020 Odesláno 22. duben 2020 Mám v aute strieborný dekor takze ak by ten hrib bol strieborný nebolo by to až tak zle. Len by to bolo iné. Ale dnes som skúsil ten môj strieborný dekor chytiť keď som prišiel do auta a bol horúci takze efekt by to nemalo a ak áno tak minimálny. Ešte som dnes skúsil cez diag namiesto negatívneho zobrazovania displeja nakonfigurovať pozitívne zobrazovanie. Avšak displej už má čo zo za sebou a bol cely flakaty. U nového displeja by to bolo fajn, hlavne keď mám polarizované slnečné okuliare nevidím vôbec nič s nimi na displeji, pri pozitívnom zobrazení vidieť pekne. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.