Přema Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: chuck11 Kura tak si byl rychlejší než jsem myslel že budeš:oCO ty kolečka už si vybral? Ps.myslíš na mně stěma fotkama tonování :myslim:myslim:myslim a sakra na ně já zapoměl...... co ty fotky s těma klikama,jsou tam 2 fotky,nestačí ti zatím.....zkusím se polepšit.... Citovat
Ticcino Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: Ticcino Hele, jsem něco zaspal? Já myslel, že Přema má nadupanou 406ku. A tohle není zadek ze 406 :D:D Tak to jsi trošku zaspal.....tahle kráska mi říká pane 3 týdny a 406 už mi pane neříká.....:nevim:nevim Já to tušil Vypadá móóc hezky. Tak ať dobře jezdí! Citovat
Přema Odesláno 12. květen 2008 Autor Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Pata parada co do Olmiku Premo, pojedes? Přemyšlím o tom ale nevím jak to bude s prací..... Citovat
chuck11 Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: chuck11 Kura tak si byl rychlejší než jsem myslel že budeš:oCO ty kolečka už si vybral? Ps.myslíš na mně stěma fotkama tonování :myslim:myslim:myslim a sakra na ně já zapoměl...... co ty fotky s těma klikama,jsou tam 2 fotky,nestačí ti zatím.....zkusím se polepšit.... No stěch to moc vidět není,chtělo by to nějaké foto zevnitř i s pootevřeným okýnkem ať je vidět ten rozdíl.Co v noci jak se ti couvá? Citovat
Guest bostich Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 když jste u těch brzd, nevlastníte někdo protokoly od chiplý 406 hdi 2.0? Pls post Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 hehe, nevim proc, ale vubec me Premo neprekvapujes (coz je jen a jen dobre). Tak at ti to lita s vetrem o zavod! :potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.