corsair.cz Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Zaregistrovat nebo pokud ti stačí co sem hodil KoNG..... registrace je zdarma, pokud ale nechceš víc informací, jako o náhradních dílech apod. tak ti bude stačit post od KoNGa, mělo by to být kompletní info k tvému vozu. Citovat
Lukyyyn Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 jsem ti moc vděčný děkuji ;-) KoNG Citovat
Lukyyyn Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 jaj KoNGu jak si mi poslal ten odkaz na tu příručku, tak to mi ukázalo 307 jen od roku 2002 Citovat
robozv Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Lukyyyn jaj KoNGu jak si mi poslal ten odkaz na tu příručku, tak to mi ukázalo 307 jen od roku 2002 aj na serviceboxe je prirucka od roku 2002 malo by to byt skoro to iste pre vsetky modely:papa Citovat
Lukyyyn Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 ten servicebox mi vůbec nenabíhá nevím proč Citovat
corsair.cz Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Původně zaslal: Lukyyyn ten servicebox mi vůbec nenabíhá nevím proč a provedl jsi registraci? taky musis mit povoleny cookies v prohlizeci Citovat
destiny Odesláno 3. červenec 2008 Odesláno 3. červenec 2008 Závada na přepínačích je známá bolest 307. Měnil jsem kvůli tomu celý prstenec, na kterém jsou obě páčky. Prý se to nedá objednat samostatně. Oprava za 10.000,- Nechal jsem opravit a už to dělá znovu (asi po 2 letech) Praskající žárovky v hlavních světlech je taky známá bolest 307. Asi špatná elektroinstalace. Namontoval jsem xenony a je to vyřešené. Jinak najeto 140.000 a relativně v pohodě. Nepočítám běžné investice, jako destičky, obutí, olej, vodu do ostřikovačů a naftu Citovat
robozv Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 to s tymi packami pod volantom to je pecka ze clovek musi menit celu (konzolu) podla mna je to strasne konstrukcne nedoriesene alebo dobre vedeli co robia moje info zo servisu je take ze vymena tej konzoli stoji cca 12 000sk a s ESP okolo 17 000sk no nasiel som stranku kde je cena jednotna a podstatne nizsia http://www.faro.sk/catalog/prepinace/peugeot.php#peugeot-307 Citovat
Lukyyyn Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: corsair.cz Původně zaslal: Lukyyyn ten servicebox mi vůbec nenabíhá nevím proč a provedl jsi registraci? taky musis mit povoleny cookies v prohlizeci cookies mám povolené Citovat
Lukyyyn Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 na zobrazované stránce nastaly potíže Citovat
corsair.cz Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Lukyyyn na zobrazované stránce nastaly potíže člověče netuším, proč ti to nefunguje, já to zkusil teď a jde to normálně, dostal jsem se dovnitř... používám Firefoxe a jde to bez větších problému. hmmm, nevím pokud proběhla v pořádku registrace... máš možnost zkusit to z jiného počítače? Citovat
Leos Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Já mám svého miláčka zatím druhý rok a najel jsem už 30000km, koupil jsem ho s 50000km a jediný problém jsou ty žárovky, jinak ho musím jen chválit:super Citovat
Lukyyyn Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 hmm...mám explorera...to bude asi ono...zkusím to večer od bráchy Citovat
corsair.cz Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Lukyyyn hmm...mám explorera...to bude asi ono...zkusím to večer od bráchy i s ním by to mělo jít v pohodě, nevím asi bude chyba někde v nastavení, každopádně to zkus na jiném kompu a uvidíš Citovat
Guest servisman Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: Lukyyyn hmm...mám explorera...to bude asi ono...zkusím to večer od bráchy mám IE a šlape v poho Citovat
jurash Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 Původně zaslal: goldmen Když se někdo zeptá na zkušenosti s automobilem,musím mu odpovědět už nikdy peugeot(mám 307 1,4 benzín)Po 5 letech (najeto pouze 35000km!!!) velmi dobré údržby tento výsledek.....25 prasklých žárovek v předních světlometech,vadný chladič,pískající brzdové destičky bylo nutné vyměnit za nové,vadný přepínač blikačů,po 3 letech výfuk,totálně sjeté pneu continental contieco EPa řada drobných závad!!!!!Konstatuji ,že tento automobil je absolutní propadák!!! normalne si predstavte co ta moje 309 po 17letech a 200000km dela!! kdyz tam naleju benzin a jezdim, tak ten benzin ubejva!!! jako sem fakt nasranej, musim furt jezdit tankovat (za posledniho pul roku minimalne 40x!!!!!!) takovej smejd, ze ja sem si to kupoval...!!! goldmene, fakts pobavil :D:D:D Citovat
Pegoo Odesláno 4. červenec 2008 Odesláno 4. červenec 2008 normalne si predstavte co ta moje 309 po 17letech a 200000km dela!! kdyz tam naleju benzin a jezdim, tak ten benzin ubejva!!! jako sem fakt nasranej, musim furt jezdit tankovat (za posledniho pul roku minimalne 40x!!!!!!) takovej smejd, ze ja sem si to kupoval...!!! no tak to moje auta taky dělají (Mitsubishi colt 1,8D i Škoda Octavia 1,6 i dokonce PEUGEOT 1O6 tak fakt nevím zda nemáme poruchu v peněženkách co?:D:D:D Citovat
nemec.cb Odesláno 5. červenec 2008 Odesláno 5. červenec 2008 Původně zaslal: jurash Původně zaslal: goldmen Když se někdo zeptá na zkušenosti s automobilem,musím mu odpovědět už nikdy peugeot(mám 307 1,4 benzín)Po 5 letech (najeto pouze 35000km!!!) velmi dobré údržby tento výsledek.....25 prasklých žárovek v předních světlometech,vadný chladič,pískající brzdové destičky bylo nutné vyměnit za nové,vadný přepínač blikačů,po 3 letech výfuk,totálně sjeté pneu continental contieco EPa řada drobných závad!!!!!Konstatuji ,že tento automobil je absolutní propadák!!! normalne si predstavte co ta moje 309 po 17letech a 200000km dela!! kdyz tam naleju benzin a jezdim, tak ten benzin ubejva!!! jako sem fakt nasranej, musim furt jezdit tankovat (za posledniho pul roku minimalne 40x!!!!!!) takovej smejd, ze ja sem si to kupoval...!!! goldmene, fakts pobavil :D:D:D By mě zajímalo,kudy si jezdil,bo si mi asi nakazil mou 307mu:bacha:D:D Před léty sem čet v HROMU,že nás v brzké době postihne pandemie SPALOVATÓZY s tvrdým průběhem(proto to tvrdé Y) Příznaky:úbytek paliva a když si po delší cestě sáhneš na výfuk,a spáliš se tak ji máš.A NEDÁ SE LÉČIT!!!!! Citovat
robozv Odesláno 6. červenec 2008 Odesláno 6. červenec 2008 Původně zaslal: jurash Původně zaslal: goldmen Když se někdo zeptá na zkušenosti s automobilem,musím mu odpovědět už nikdy peugeot(mám 307 1,4 benzín)Po 5 letech (najeto pouze 35000km!!!) velmi dobré údržby tento výsledek.....25 prasklých žárovek v předních světlometech,vadný chladič,pískající brzdové destičky bylo nutné vyměnit za nové,vadný přepínač blikačů,po 3 letech výfuk,totálně sjeté pneu continental contieco EPa řada drobných závad!!!!!Konstatuji ,že tento automobil je absolutní propadák!!! normalne si predstavte co ta moje 309 po 17letech a 200000km dela!! kdyz tam naleju benzin a jezdim, tak ten benzin ubejva!!! jako sem fakt nasranej, musim furt jezdit tankovat (za posledniho pul roku minimalne 40x!!!!!!) takovej smejd, ze ja sem si to kupoval...!!! goldmene, fakts pobavil :D:D:D co ta tvoja 309 po 17 rokoch ale co mam povedat ja ta moja 2 rocna 307ma ked jej dam plnu nadrz 60l prejdem cca 500km a rucicka je pod polkou tecie to z niekadial a nikdo nevie kam v servise krutia hlavou a nerozumeju tomu furt to musim dolievat uz si pripadam fakt ako pako a olej alebo nemrznuca ta nic stale je tam no neviem uz asi fakt nikdy PEUGEOT:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.