Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 306 1,4 z roku 1998 a v TP mám zapsány jen r 13. Chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenost s dodatečným zápisem větších kol. Již dříve jsem se ptal a bylo mi řečeno, že pokud je auto dovezeno ze zahraničí, tak v dopsání není problém, ale pokud je vyrobeno v ČR, což je můj případ, tak to problém bude. Dál jsem to již neřešil. Pokud se to někomu povedlo byl bych štastný za radu.

Díky

Odesláno
Původně zaslal: zulda

Mám 306 1,4 z roku 1998 a v TP mám zapsány jen r 13. Chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenost s dodatečným zápisem větších kol. Již dříve jsem se ptal a bylo mi řečeno, že pokud je auto dovezeno ze zahraničí, tak v dopsání není problém, ale pokud je vyrobeno v ČR, což je můj případ, tak to problém bude. Dál jsem to již neřešil. Pokud se to někomu povedlo byl bych štastný za radu.

Díky

tady nas dva topici kde jsem to resil.. a porad to resim tak ti rad dam vedet - nicmene u me se jedna o dovoz

Odesláno

Pokud se jedná o dovoz, tak když jsem byl Na Bohdalci bylo mi řečeno, že pokud se jedná o dovoz mohou to tam zapsat rovnou a to konkrétně u vjezdu byla malá budka, ve které byl technik, který měl toto na starosti. Tak doufám, že to pomůže.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...