zulda Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Mám 306 1,4 z roku 1998 a v TP mám zapsány jen r 13. Chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenost s dodatečným zápisem větších kol. Již dříve jsem se ptal a bylo mi řečeno, že pokud je auto dovezeno ze zahraničí, tak v dopsání není problém, ale pokud je vyrobeno v ČR, což je můj případ, tak to problém bude. Dál jsem to již neřešil. Pokud se to někomu povedlo byl bych štastný za radu. Díky Citovat
Stifler Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Použij hledání, už se to tu probíralo. Citovat
Southie Odesláno 11. květen 2008 Odesláno 11. květen 2008 Původně zaslal: zulda Mám 306 1,4 z roku 1998 a v TP mám zapsány jen r 13. Chtěl jsem se zeptat, zda má někdo zkušenost s dodatečným zápisem větších kol. Již dříve jsem se ptal a bylo mi řečeno, že pokud je auto dovezeno ze zahraničí, tak v dopsání není problém, ale pokud je vyrobeno v ČR, což je můj případ, tak to problém bude. Dál jsem to již neřešil. Pokud se to někomu povedlo byl bych štastný za radu. Díky tady nas dva topici kde jsem to resil.. a porad to resim tak ti rad dam vedet - nicmene u me se jedna o dovoz Citovat
zulda Odesláno 11. květen 2008 Autor Odesláno 11. květen 2008 Pokud se jedná o dovoz, tak když jsem byl Na Bohdalci bylo mi řečeno, že pokud se jedná o dovoz mohou to tam zapsat rovnou a to konkrétně u vjezdu byla malá budka, ve které byl technik, který měl toto na starosti. Tak doufám, že to pomůže. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.