killer Odesláno 30. červen 2008 Odesláno 30. červen 2008 Popravdě ten zadek se mi taky moc nezdá -připadá mi jako když jsem měl na 106ce zadní nápravu K.O. a v zatáčkách mi dřelo kolo o podběh. Citovat
jiri106xs Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 Ten zadek je sice moc, ale ten předek je skvělej:super Citovat
kloudiss Odesláno 2. červenec 2008 Autor Odesláno 2. červenec 2008 Rikejte si co chcete,kritiku unesu ale jen chci rict ze takhle to zas nelezi na rovine,bylo to z kopce a zatazena rucka. Citovat
aaischa Odesláno 2. červenec 2008 Odesláno 2. červenec 2008 kola jinak chvalim ty se milibej ale ten zadek by byl hezci vejs.. nijak spatne sem to nemyslel, I tak mam raci zadek vysokej jak seriovka ale je to o vkusu Citovat
kloudiss Odesláno 5. červenec 2008 Autor Odesláno 5. červenec 2008 v pohode me to nenastvalo,ja vim ze je dost dole ale zvykl jsem si a nechavam to bejt,stejnak budu tu zadni napravu muset udelat tak to necham pritom a zvednu ji. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.