lubo1978 Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 cauko. chcel by som poziadat o radu. hladal som aj tu na fore ale nejako mi blbne to vyhladavanie. Vsimol som si ze mi asi nejako zacina blbnut termostat. chcem sa spitat ci je normalne ze ked sa voda zohreje na 89 az 90 stupnovu teplotu a termostat otvori ze mi teplota klesne az na 80 stupnov. podla mna je to nejake velka odchylka:myslim. dokonca som si vsimol ze dnes sa voda zohriala len na 85 a termostat uz otvara. predpokladam ze bude KO len ma sere ze som ho menil asi pred pol rokom. jedna sa o motor 1,6 16v benzin. za kazdu dobru radu vopred dakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 To,že při otevření termostatu klesne teplota je normální.Termostat otevře velký okruh chlazení,takže teplota musí jít dolů.Důležité je,aby udržel teplotu vody mezi 80--90 stupni. Citovat
lubo1978 Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 to som chcel pocut. to mi je jasne ze sa tam pusti studena voda z velkeho okruhu len mi bolo cudne ze to klesne az na 80. este raz dakujem Citovat
pastorek Odesláno 9. květen 2008 Odesláno 9. květen 2008 Je to normálne. Mám tiež nový termostat a zohreje sa na 85, klesne na 70, potom sa zohreje na 80 a drží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.