Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak zase pokračujeme z našou skalkou :D

Mate vy nejake triky rady no nie som profik tak každa rada dobra :super no dnes sme si boly na nejaky ten material :D a nejake tie no proste čo sa hodi :super:super:super

post-0-14109600450609_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Ticcino

Pěkná, pěkná. My žádnou nemáme, neb bydlíme v paneláku. Ale jednou... jednou... :)

no nieje to ešte ono prave preto sa tešim na nejake foto pre inšpiraciu :D

Odesláno

máš to pěkné. Jen by to ještě chtělo fotku, jak to vypadá komplet. z větší dálky... :papa ale jinak krása. Já ted delám pergolu a srovnávám zahradu. Možná se mi tohle taky někam vleze... :)

Odesláno
Původně zaslal: jaudax

máš to pěkné. Jen by to ještě chtělo fotku, jak to vypadá komplet. z větší dálky... :papa ale jinak krása. Já ted delám pergolu a srovnávám zahradu. Možná se mi tohle taky někam vleze... :)

)

toto je rana podpas :D:D:D:D tejto fotky sa obavam toto je najkrajšia možna :D:D:D:D pozicia fotenia :D:D:D:D:D no ked zase postupime o niečo dalej bude dalšie pokračovanie fotenia :super:super:super

Odesláno
Původně zaslal: Zila

prosimmmmmmmmmm:roll:roll:roll:roll:roll:roll:roll pochvalte sa tou vašou Skalkou

hele Zila aš pojedu metrem na stanici Skalka,tak ji vyfotím,aby jsi viděl jakou ji máme pěknou:D:D:D

Jinak na zahradě žádnou nemám,což bych chtěl,ale mě by se to jenom líbilo,ale starat se to už nééé:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...