Zila Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Tak zase pokračujeme z našou skalkou Mate vy nejake triky rady no nie som profik tak každa rada dobra no dnes sme si boly na nejaky ten material a nejake tie no proste čo sa hodi :super:super Citovat
Zila Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 prosimmmmmmmmmm:roll:roll:roll:roll:roll:roll:roll pochvalte sa tou vašou Skalkou Citovat
Ticcino Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Pěkná, pěkná. My žádnou nemáme, neb bydlíme v paneláku. Ale jednou... jednou... Citovat
Zila Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Ticcino Pěkná, pěkná. My žádnou nemáme, neb bydlíme v paneláku. Ale jednou... jednou... no nieje to ešte ono prave preto sa tešim na nejake foto pre inšpiraciu Citovat
jaudax Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 máš to pěkné. Jen by to ještě chtělo fotku, jak to vypadá komplet. z větší dálky... ale jinak krása. Já ted delám pergolu a srovnávám zahradu. Možná se mi tohle taky někam vleze... Citovat
Zila Odesláno 8. květen 2008 Autor Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: jaudax máš to pěkné. Jen by to ještě chtělo fotku, jak to vypadá komplet. z větší dálky... ale jinak krása. Já ted delám pergolu a srovnávám zahradu. Možná se mi tohle taky někam vleze... ) toto je rana podpas :D:D:D tejto fotky sa obavam toto je najkrajšia možna :D:D:D pozicia fotenia :D:D:D:D no ked zase postupime o niečo dalej bude dalšie pokračovanie fotenia :super:super Citovat
bobika35 Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 No pěkná skalka ale nějake květiny to chce Citovat
adraj Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 Původně zaslal: Zila prosimmmmmmmmmm:roll:roll:roll:roll:roll:roll:roll pochvalte sa tou vašou Skalkou hele Zila aš pojedu metrem na stanici Skalka,tak ji vyfotím,aby jsi viděl jakou ji máme pěknou:D:D:D Jinak na zahradě žádnou nemám,což bych chtěl,ale mě by se to jenom líbilo,ale starat se to už nééé Citovat
Zila Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 o par kitiček a 3 zakrsle stromčeky naviac / dub - 2 zakrsle hrušky Citovat
Zila Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 no ješte vykopat rybniček a ješte asi tuna kamene co je na dvorku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.