Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No ja ho mam v 306, montovali sa tam rovnake 1.4 8V 55KW. Spotreba podla toho ako bude jazdit. Ked bude jazdit len mesto, tak do 7 dost tazko. V technicaku ma spotrebu pre mesto pisanu 9.7 litra na sto, mimo mesta 5,8 a pri richlosty 120 km/h ma 7,2 km/h.

Moje skusenosti, ked idem mimo mesta, a drzim tych 90-100km/h, tak spotreba v pohode aj pod 5,8 bez vecsej namahy, pokial idem dialnica 130-140 km/h tak mam rovnych 7l/100km a mesto je fakt sam o sebe. Po vymene tesnenia pod hlavou a tym ze prislo teplo (motor je teplejsi, a dlhsie si udrzi teplotu) tak mavam spotreby 8 az 8,5 litra, ked jazdim vyhradne mesto. Pred tym som maval v pohode 10 - 11 Litrov na sto.

Raz som dosiahol v meste 7.4 litra na sto, ale to bolo len raz a moc som sa snazil :)

Takze v mesto do 7 nepocitaj, kombinovana moze byt...

[upravil dne 7/5/08 Lubk0]

Odesláno

tento motor sa aj dneska este montuje do 207ciek. sice je 207ka tazsia, ziadna slava to aj tak neni. hlavne v tom meste. tam sa to fakt splha k desat litrom. dal som teraz letne a pidu hliniki, tak uvidim ci sa to apson trochu zlepsi..

Odesláno

A kolko ze vazi 206 ka ? Mne sa ten motor pacil, spotreba mi vyhovuje, hlavne ked jazdim vela studenych startov. 306 ka vazi 1150 KG +-, a ten motor je tam celkom zivy. Dovolim si povedat, ze je citelne zivsi oproti 307 SW 1.6 16V 80KW :) A to je co povedat ;)

Odesláno

No, nevim, jak SW, je o něco tezsi nez 5HB. Ja srovnavam primo 306 1.4 8v a 307 1.6 16v (jen 5HB) a to se teda neda srovnat. :D 307 s tim motorem je celkem strela. Nemyslim, ze by to bylo u SW tak tragicky... Jinak je ta 1.4 dobrej motor a do 206 na normalni jezdeni akorat. 1.1 bych nebral...

Odesláno

No neviem, mne sa to zdalo lenivejsie, do prace som poslednu dobu jazdil 306 kou, v praci se spominanou 307 SW a s prace 306 kou. Tak som jazdil v kuse, a co sa tykalo mesta zdalo sa mi to zivsie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...