martin.grif Odesláno 16. květen 2008 Autor Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: ART s tím stahováním by to chtělo zjistit jestli je to jak jsem popisoval, dyžtak to vyzkoušej jestli máš možnost.. na stahovče je prasklej ten jezdec Citovat
martin.grif Odesláno 16. květen 2008 Autor Odesláno 16. květen 2008 Původně zaslal: Pechy Parada.. Kryt mám svůj. Jde mi o to zrcátko a funkční vnitřek. Kolik za něj? to vše funguje tak 600-700 Citovat
Pechy Odesláno 17. květen 2008 Odesláno 17. květen 2008 Původně zaslal: martin.grif Původně zaslal: Pechy Parada.. Kryt mám svůj. Jde mi o to zrcátko a funkční vnitřek. Kolik za něj? to vše funguje tak 600-700 Super. Muzes mi poslat SZ jak si to představuješ? Díky.. Citovat
ART Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 Byla by přední levá mlhovka? (strana u řidiče, patice mlhovky - H1 a ten reflektor má v sobě i blinkr... - je to na nový model 1996+ Nějakej ...... mi to rozkopl... Citovat
ondris Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 ART pocuvaj, aj ja to zhanam, presne tu istu hmlovku... nevies zohnat ? Citovat
Zrzecek Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Zdarec, pokud jsem dobře tady na foru četl tak 2,5 TD je jen převrtanej 2,1. tak bych se chtěl zeptat jestli je ještě volná hlava, že bych si ji nechal vybrousit...prodáš samotnou???Jestli jo tak za kolik???Celej blok za kolik???Dík za odpověď, kdyžtak SZ.... S pozdravem Zrzecek Citovat
Zrzecek Odesláno 14. červen 2008 Odesláno 14. červen 2008 Zdarec, pokud jsem dobře tady na foru četl tak 2,5 TD je jen převrtanej 2,1. tak bych se chtěl zeptat jestli je ještě volná hlava, že bych si ji nechal vybrousit...prodáš samotnou???Jestli jo tak za kolik???Celej blok za kolik???Dík za odpověď, kdyžtak SZ.... S pozdravem Zrzecek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.