Kekros Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Potřebuju poradit. Když mam kolem čtvrt nádrže tak se mi rozsvítí kontrola rezervy, ale když jsem byl natankovat, tak by se tam mělo vejít ještě 10 l. Sice jsem to nezkoušel jestli tam těch 10 L je, nebo bych dojel ,ale pro jistotu sebou vozim kanystřík . Jo málem bych zapomněl - ten palivoměr jde jenom někdy Někdy je spadlá ručička dole, ale rezerva se pak stejně rozsvítí Nějaký rady prosím? Díky moc:roll Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Vím jen to,že ručka palivoměru nemá spojitost s kontrolkou rezervy.,tzn. když nebude funkční palivoměr,kontrolka rezervy se v přípedě nedostatku paliva rozsvítí. To,že padá ručka může dělat opotřebovaný reostat v měřáku (v nádrži)--nemá kontakt Citovat
Kekros Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 a muže to dělat i studenej spoj v budíkách že padá ručka ? i když to by asi neukazovalo o čtvrt hladiny víc kdyby byl studenej spoj, nebo je to možný ? Citovat
Guest servisman Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 jednak v budíkách i třeba vzadu je i konektor nad nádrží Citovat
Kekros Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 no nedávno se mi zdálo , že cítim benzin nad zadnim sedadlem tak se tam budu muset stejně podívat Citovat
Guest servisman Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 třeba těsnění,někdo už i měnil,když mu vyteklo palivo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.