Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

nejjednodušší bude výměna toho náhradního dílu mezi přední a zadní RZ :roker

Guest minimaxa
Odesláno

na motoru 1,4:myslim do auta, kterého cena bude určitě nižší než všechny tyhle tunningové doplňky:myslim no to jedině že by to byl super kousek 106ky u který by se to vyplatilo. Ale i s těmahle vychytávkama vč. chipu počítej s nárůstem +- 10-15 koní. ještě by tam šel šoupnout turbokit, ale to bude cena jak za celý to auto vč. výměny půlky věcí na něm. pak to bude mít o dalších +- 30 koní víc. A za tu cenu koupíš nádhernou 106 1,6 16V S16 se seriovým výkonem 89kw nebo skoro už 306 GTi-6 se 120kw ;)

Odesláno

Dobre že si to spomenul minimaxa, neviete náhodou niekto o koľko by stúpol výkon pri načipovaní? Niekde viem že to urobí veľa, ale to záleží od auta, čím väčší výkon, tak priamo úmerne s tým stúpne na načipovaní že? Pri 55kw to spraví koľko?

Guest minimaxa
Odesláno

jen holý chip? u 55kw? u motoru bez turba je efekt malý, počítej po chipu max 60kw

Odesláno

Do 1.4 je zbytečné rvát penízky do motoru jen tu vložku bych dal jinou.Čip bych nedával protože je to hodně peněz za málo muziky....Kup si S16 nebo GTI rozdíl je jen v tom na najém trhu se prodávalo..U nás se neprodával ani jeden typ co jsem slyšel taky ta cena nových S16 v německu na přepočet k dřívějšímu kurzu marky bylo přes pul mega vid Kujone:)......:aut no já mám auto ze švícarska Kujon asi německo.... takže kup rovnou jiný auto

Odesláno

No jak sme se bavili na Seči Jakube - dle toho dílu topGearu stála s16 v tej době 12800liber, což při tehdejšim kurzu zhruba 57kč, znamenalo něco málo kolem 750000kč :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...