Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Přijeli by jste na sraz na severní Moravu?

Přijeli by jste na sraz na severní Moravu?  

1. 1. Přijeli by jste na sraz na severní Moravu?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

JJ to velmi rád přivítám ! Nějaký srázek hlavně nesmí být dříve jak za měsíc :D Jinak prostoru je tady docela hodně k setkání ať je to možnost Hlučínské štěrkovny i ta Olešná atd je toho hodně celkem :-) a nesmím mít pracovní víkend :)

Odesláno

Jinak velky sraz na severu byl uz kdysi myslim 2 sraz a byl u Fulneku a to je uz hoodne davno , proc si neco podobneho nezopakovat :)

Jinak k regionalnimu srazu neni problem je udelat pravidelne a pokud se nas bude mene ,pozveme konkurenci aspon bude vetsi sranda :)

Lvi uz jsou asi minulosti , naposledy prava k Lvi severu mel Ventil .

Odesláno

Abych pravdu řekl, tak takový kladný ohlas jsem nečekal. 15 : 2 : 9 ;)

Jinak vážně jsem to myslel jen jako otázku. Ne že mně budete uhánět na termín! :bojim:D

Jo a ten regionální bude.... někdy. Zatím se koukám po nějakém pěkném místečku s ohništěm. :aut Víte o nějakém? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: jaudax

Abych pravdu řekl, tak takový kladný ohlas jsem nečekal. 15 : 2 : 9 ;)

Jinak vážně jsem to myslel jen jako otázku. Ne že mně budete uhánět na termín! :bojim:D

Jo a ten regionální bude.... někdy. Zatím se koukám po nějakém pěkném místečku s ohništěm. :aut Víte o nějakém? :myslim

Loděnice na Opavě

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...