kohlla Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 zdravim všechny příznivce jízdy se slunečnou oblohou nad hlavou i všechny ostatní Mam jeden dotáz: chci se zeptat, když je teď poslední dobou tak hezky a já jezdim bez střechy (plátna) nad hlavou skoro každej den. Přijedu dom tak se mi už nechce nandavat střecha a druhej den sundavat, je to pro tu plátěnou stříšku OK že je složená v kufru skoro porát...???? Nebo bych jí měl vždy natáhnout? Citovat
milan78 Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 zdravim kolegu s platnom... no ja som niekde na zahranicnych forumoch cital, ze je lepsie ked je nasponovana, ja som zistil, ze ked ju mam dlhsie zatvotrenu ribia sa na platne take svetlejsie pasy, tie po umyti zmiznu , ale myslim, ze trpi hlavne to plastove okno ktore sa osuchava tym krcenim a mne na nom zostali take vysuchane pasy....osobne ak mozem ju vzdy natiahnem... vela peknych km Citovat
Fx Odesláno 6. květen 2008 Odesláno 6. květen 2008 Není to dobré pro slídu, navíc ve složeném stavu ti může začít střecha, pokud je třeba i jen mírně navlhlá, plesnivět;) Citovat
kohlla Odesláno 6. květen 2008 Autor Odesláno 6. květen 2008 Hmm já si to myslel že natažená je lepší než shrnutá. Kdýž ono to tak hezky bez tý střechy vypadá a tý práce v jednom, no nic budu posilovat. Ještě jeden dotáz ohledně střechy a to údržba, nějaká impregnace nebo něco takovýho....???? Díky Citovat
milan78 Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 ja som neipregnoval zatial nieje treba , udajne niekto dava tie impregnacne spraye co kupis u Batu alebo v inej predajni obuvi inak na to zadne okno ak je vysuchane mne celkom pomohol taky regeneracny krem specialne na to urceny ,ma to Forstinger... Citovat
kohlla Odesláno 7. květen 2008 Autor Odesláno 7. květen 2008 Moc díky za rady:) Krém vyzkoušim v brzké době, jak moc to má velkou účinnost?? Citovat
milan78 Odesláno 8. květen 2008 Odesláno 8. květen 2008 no nejake zazraky od toho necakaj kapanek pomoze ak su velike skrabance tak to je jasne ze neodcaruje.. ja arurat snorim na e-bay nejake zadne okno , ono je totizto na zips takze by malo ist pekne vymenit za nove.... Citovat
kohlla Odesláno 9. květen 2008 Autor Odesláno 9. květen 2008 No na zip je, a já ho tam mam ještě lepený. Prostě se smířim stim že dozadu moc nevidim nevadí. Ale když sundám střechu tak je výhled:D:aut:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.