AnotherOne Odesláno 20. červenec 2008 Odesláno 20. červenec 2008 Původně zaslal: nanux S tímhle si nejsem úplně jistej (už je to nějaká doba), nicméně že jsi to ty, tak se to pokusím nasimulovat a dám vědět, ok? OK, vďaka za privilégium Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Tak som si dovolil vymyslieť alternatívne umiestnenie pravého ballastu, keďže sa mi nepáčilo nesúmerné rozmiestnie oboch v predošlých postupoch. Mal som šťastie, moja sada mala držiaky, ktoré po ohnutí presne zapasovali do existujúcich dier - nebolo potrebné nič vŕtať ani lisovať matky. Symetrické umiestnenie ballastov: [upravil dne 1.10.2008 AnotherOne] Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Detail montáže ľavé svetlo pohľad z motora: Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Na pravej strane som ballast prichytil pod existujúci držiak hadíc. Detail montáže pravá strana pohľad z motora: Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červenec 2008 Odesláno 21. červenec 2008 Původně zaslal: nanux Hezký A čo tá skúška? Citovat
nanux Odesláno 21. červenec 2008 Autor Odesláno 21. červenec 2008 Neboj se, slíbil jsem to.... Ale asi před hodinkou jsem dorazil dom Citovat
AnotherOne Odesláno 24. červenec 2008 Odesláno 24. červenec 2008 Původně zaslal: nanux Neboj se, slíbil jsem to.... Ale asi před hodinkou jsem dorazil dom Stále čakám. Citovat
nanux Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Promiň, nechal jsem to na víkend... Tak jsem nasimuloval obě možnosti a výsledek je takový: odpojení ballastu: PP hlásí chybu odpojení samotné žárovky: PP nehlásí nic Tzn že je to stejné jako u tebe. Nevím, možná že když ta žárovka praskne, tak se to bude chovat jinak - ale to už ti neotestuju Citovat
AnotherOne Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Ďakujem! Keď žiarovka \"praskne\" tak to bude to isté ako keď ju odpojíš. Jednoducho ňou netečie prúd. Škoda. Utešuje ma len to, že keď zhorí xenón, tak to isto uvidím aj bez toho aby mi PP niečo zahlásil [upravil dne 26.7.2008 AnotherOne] Citovat
pipina Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 P club sledujem už asi 2 roky a až teraz som sa prihlasil , mal som 3 roky 406, teraz som kupil 407SW , pod podmienkou že tam domontuju xenony,a panacik mi ich dal do ruky že vraj to skušali a začalo v aute všetko blikať a tak to vymontovali že nech si ich namontujem sam , pls pomozte ako ich tam dostať ? Citovat
AnotherOne Odesláno 28. září 2008 Odesláno 28. září 2008 Zatiaľ tu s tým nebol problém. Skús najprv napriamo na batériu či vôbec svietia a nie sú vadné. Všetky tie lacné xenóny sú vyrobené v Číne a sú približne rovnakej (ne)kvality. Montáž je jednoduchá a na skúšku to môžeš najskôr skúsiť mimo reflektoru pripojením na kabeláž auta (ak prejde ten test s batériou). Pozor nedotýkaj sa výbojky. Zapoj najskôr jedno svetlo a skús ako sa správa auto, najskôr zapni pri vypnutom motore, potom skús naštartovať a skús pri zapnutom. Možno pomôže nová batéria. Daj vedieť ako sa to správa. [upravil dne 28.9.2008 AnotherOne] Citovat
brutus7 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 .....tak chlapi, já mám xenony (2200 Kč + 400 Kč montáž) namontované týden a svítí super. Problém mám v tom, že se někdy hlásí chyby při blikání pravými blinkry, při brždění, ale jenom někdy. Nevím co s tím. Asi si musím nechat přesvědčit PC, že už nemá halogeny, ale xenony. Snad to nebude drahé. Nebo máte jiný typ?? Citovat
brutus7 Odesláno 29. září 2008 Odesláno 29. září 2008 .....tak chlapi, já mám xenony (2200 Kč + 400 Kč montáž) namontované týden a svítí super. Problém mám v tom, že se někdy hlásí chyby při blikání pravými blinkry, při brždění, ale jenom někdy. Nevím co s tím. Asi si musím nechat přesvědčit PC, že už nemá halogeny, ale xenony. Snad to nebude drahé. Nebo máte jiný typ?? Citovat
nanux Odesláno 29. září 2008 Autor Odesláno 29. září 2008 Takovej problem jsem nemel, takze neporadim... Citovat
AnotherOne Odesláno 30. září 2008 Odesláno 30. září 2008 Původně zaslal: brutus7 .....tak chlapi, já mám xenony (2200 Kč + 400 Kč montáž) namontované týden a svítí super. Problém mám v tom, že se někdy hlásí chyby při blikání pravými blinkry, při brždění, ale jenom někdy. Nevím co s tím. Asi si musím nechat přesvědčit PC, že už nemá halogeny, ale xenony. Snad to nebude drahé. Nebo máte jiný typ?? Tuším sa to tu už riešilo, s xenónami to nemalo nič spoločné. Bolo to buď zlé ukostrenie pravého zadného svetla alebo spínač na brzdovom pedáli. Tak som to našiel: [upravil dne 30.9.2008 AnotherOne] Citovat
pipina Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 v mojom okoli ma oédhovorili , od montaže vraj mi zhori motorček na stieračochnajde sa niekto na slovensku alebo morave kto mi ich namontuje ?? Citovat
marisw Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 čo ti zhorý...motorček na stieračoch:myslim:myslim:myslim to je čo za kravinu...............a čo to ma spoločne zo xenonmy...to som este nepocul...to musel byt nejaky blb:myslim:myslim:myslim:roker Původně zaslal: pipina v mojom okoli ma oédhovorili , od montaže vraj mi zhori motorček na stieračochnajde sa niekto na slovensku alebo morave kto mi ich namontuje ?? Citovat
pipina Odesláno 1. říjen 2008 Odesláno 1. říjen 2008 , no ja som lekar , teda čo sa tyka auta znalosti skončili pri škode 120, vraj to je na tej istej poistke či čo:(, proste mam pocit že na vychod od moravy o peugeote ked ma BSI nič nevedia a nič nechcu domontovať ako napriklad denne LED svietenie, USB do schranky spolujazdca , parkovacie senzory.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.