Supersonic Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Tak se přiznejte bando, kdo mě dnes kolem čtvrté zdržoval kousek za Borkem, když tam odbočoval do pole? Bílá 306ka s bílou vlajkou klubu na zadním levém okénku a SPZ byla 2P9 1..8:D:D:bacha:bacha Citovat
KoNG Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 jestli to byl borek u seče tak je možný že jsi potkal účastníka orienťáku který se jel na Seči Citovat
Supersonic Odesláno 3. květen 2008 Autor Odesláno 3. květen 2008 Původně zaslal: KoNG jestli to byl borek u seče tak je možný že jsi potkal účastníka orienťáku který se jel na Seči Říkal jsem si, že to bude někdo ze Seče, je to cca 20 km, ale pokud se jednalo o orienťák, zajímalo by mě, kam borci jeli, když to vede k rybníku:myslim Možná se šli koupat:aut:aut Citovat
Stifler Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Nechci rejpat, ale na takovejhle typ dotazu už v pokecu jedno vlákno máme: my členové... [upravil dne 3/5/08 Stifler] Citovat
Supersonic Odesláno 3. květen 2008 Autor Odesláno 3. květen 2008 Původně zaslal: Stifler Nechci rejpat, ale na takovejhle typ dotazu už v pokecu jedno vlákno máme: my členové... [upravil dne 3/5/08 Stifler] No to sice jo, ale tam se těžko dozvím, kdo to byl, protože si toho nikdo ani nevšimne. A pokud se tu řeší kraviny typu \"nejde mi pc\" což s klubem má pramálo společného, tak to jedno téma přetrpíte:aut:aut:bacha Citovat
Stifler Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Původně zaslal: Supersonic No to sice jo, ale tam se těžko dozvím, kdo to byl, protože si toho nikdo ani nevšimne. A pokud se tu řeší kraviny typu \"nejde mi pc\" což s klubem má pramálo společného, tak to jedno téma přetrpíte:aut:aut:bacha Jasný. Citovat
KoNG Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 jezdilo se všude kolem seče krása ! fakt že jo my jeli taky k rybníku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.