Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chcem sa spýtať aké sú servisné intervaly (P407 z druhej ruky), mám sa úplne spoľahnúť na to počítadlo, alebo tam chodiť preventívne raz ročne najmä čo sa týka výmeny oleja. Najazdím cca 6-7000 ročne. Ďakujem.

Odesláno

no já nevím když jsem kpoval auto nechal jsme preventivně všechno vyměnit a zkontrolovat abyhc měl jistotu a hlavně to měl v nějakém základním stavu který jsme schopen pak hlídat a udržovat :super

Odesláno
Původně zaslal: Marky

To áno, ale mne sa jedná o tie intervaly potom.

no řeknu to asi tak já olej+filtr měním po 20tisících, 2x do roka vzduchový filtr + kabinový, jinak interval rozvodů a výměn jiných kapalin dodržuji

[upravil dne 4.5.2008 KoNG]

Odesláno

Chcem sa spýtať aké sú servisné intervaly (P407 z druhej ruky), mám sa úplne spoľahnúť na to počítadlo, alebo tam chodiť preventívne raz ročne najmä čo sa týka výmeny oleja. Najazdím cca 6-7000 ročne. Ďakujem.

co takto napisat nieco blizsie treba rok vyroby motorizaciu pocet najazdenych km?:myslim

Odesláno
Původně zaslal: robozv

co takto napisat nieco blizsie treba rok vyroby motorizaciu pocet najazdenych km?:myslim

5/2005, 1,6HDi, 116k km. Ďakujem.

[upravil dne 4.5.2008 Marky]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...