Marky Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Chcem sa spýtať aké sú servisné intervaly (P407 z druhej ruky), mám sa úplne spoľahnúť na to počítadlo, alebo tam chodiť preventívne raz ročne najmä čo sa týka výmeny oleja. Najazdím cca 6-7000 ročne. Ďakujem. Citovat
KoNG Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 no já nevím když jsem kpoval auto nechal jsme preventivně všechno vyměnit a zkontrolovat abyhc měl jistotu a hlavně to měl v nějakém základním stavu který jsme schopen pak hlídat a udržovat Citovat
Marky Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 To áno, ale mne sa jedná o tie intervaly potom. Citovat
KoNG Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: Marky To áno, ale mne sa jedná o tie intervaly potom. no řeknu to asi tak já olej+filtr měním po 20tisících, 2x do roka vzduchový filtr + kabinový, jinak interval rozvodů a výměn jiných kapalin dodržuji [upravil dne 4.5.2008 KoNG] Citovat
robozv Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: Marky Chcem sa spýtať aké sú servisné intervaly (P407 z druhej ruky), mám sa úplne spoľahnúť na to počítadlo, alebo tam chodiť preventívne raz ročne najmä čo sa týka výmeny oleja. Najazdím cca 6-7000 ročne. Ďakujem. co takto napisat nieco blizsie treba rok vyroby motorizaciu pocet najazdenych km? Citovat
Marky Odesláno 4. květen 2008 Autor Odesláno 4. květen 2008 Původně zaslal: robozv Původně zaslal: Marky Chcem sa spýtať aké sú servisné intervaly (P407 z druhej ruky), mám sa úplne spoľahnúť na to počítadlo, alebo tam chodiť preventívne raz ročne najmä čo sa týka výmeny oleja. Najazdím cca 6-7000 ročne. Ďakujem. co takto napisat nieco blizsie treba rok vyroby motorizaciu pocet najazdenych km? 5/2005, 1,6HDi, 116k km. Ďakujem. [upravil dne 4.5.2008 Marky] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.