RaCes Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 ked otocim klucikom tak starter len cukne...musim viackrat cukat a potom minastartuje...a niekedy hned nastartuje....a vcera sa mi stalo ze som to hodinu startoval a nic museli ma odtiahnut :myslim zevraj to bude ze na startery nevysuva pastorok.mal niekto nieco podobne ??? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Ano,vypadá to na spinač startéru--vysunuje pastorek do záběru a spíná prud do starteru--vymontuj starter(odpoj AKB) a odšroubuj spinač,budou opálené kontakty nebo spinač K.O. Nechal bych zkontrolovat celý starter,když je venku.... G.O. starteru dělají kolem 1000 kč a máš roky pokoj. Citovat
pastorek Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Môžu byť tri chyby. - štartér nemôže zasunúť pastorok a preto nespojí spínač - sú opálené kontakty na spínači v cievke - je vadná kotva alebo uhlíky štartéra Každopádne je jediné riešenie demontáž a oprava. Pred demontážou si prever či to \"cukne\" je štartér, či si to náhodou nemýliš s relátkom. Potom by to bolo niečo iné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.