Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, neboj o Ing. Liscovi vime.....

a schvalne zkus porovnat obsah jeho a naseho :D:cool::D

Odesláno

jo tak tyhle stranky sem videl taky a docela dost vo h... myslim ze peugeot-club by mel bejt jenom jeden. a jestli se to nekomu nelibi tak at si zalozi treba klub na trikolky a kolobezky :D :D :D

• O 3 měsíce později...
  • O 4 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se tam díval je to dost o ničem,ale co mě zaujalo velice,že jsem v bazaru našel mezi inzerentama našel jednoho z našich řad.!!!!!!!!!!!Fujjjjjj!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Odesláno

Tak tu stránku někam přestěhovali. Krmy ty práskači - člen 510? V seznamu jsem nenašel - asi se už odhlásil, co?

Odesláno

Spletl jsem si seznam členů se seznamem uživatelů, už ho mám šmejda!

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Vážení, máme tu demokracii a tak si může každý založit klubů kolik chce, teda jestliže se mu tím bude chtít trávit čas. Jsem rád, že konkurenční stránky vznikly už jen pro to, abychom měli potřebu si dokazovat, že ten NÁŠ klub je ten nejlepší a odměnou celému týmu, který se o NAŠE stará budiž naše co nejčastější návštěvnost a? už stránek nebo třeba klubových akcí a úzká spolupráce na jejich zvelebování. Tím třeba dokážeme, že konkurenční stránky samy vyšumí a vznikne klub SPOJENÝ. Ale i tak může po čase zase vzniknout klub další. Urážení našich členů, kteří lavírují mezi více kluby mi ale zavání DIKTATUROU PROLETARIÁTU, kdy kdo nešel s davem, šel jaksi automaticky proti, TO OPRAVDU CHCEME?????

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...