Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nic jiného s tím udělat nejde, musíš si to CD sehnat... Nevím jestli ho má někdo tady, ale nejspíš budeš muset do Peugeotu... 16/9 znamená co, ta velká barevná?

Odesláno

Mno tak to opravdu netuším... Ale mám stejný problém který budu řešit teď v sobotu (jedu kvůli tomu do servisu), tak když s tím vydržíš, dám ti vědět, hm?

Odesláno

Tak jsem tam dnes ráno byl a poptal jsem se ti... Pokud chceš jen změnit jazyk, bude tě to stát cca 500,- (bere se to jako diagnostika), ale nemusíš si to soft cd kupovat. Pokud chceš mapy, pak to už bude dražší :roll

Odesláno

Ok,diky za zeptani. Mam tam ted nastavenou belgictinu a to se mne fakt teda nezamlouva. Horsi to je s navigaci,ta po mne chce taky cd. Zajedu si u nas do pezotu a poptam se na to jeste jednou. Jen dofam ze to byl dobry kup. Mam 2.0 Hdi a tady to moc nechvali.

Odesláno

Navigace potřebuje cd kvůli mapám, které jsou na něm uložené ;) Jinak to jestli ho tady někdo chválí či kritizuje neber moc vážně (zřejmě má někdo mindrák :ticho )... Mám také 2.0 HDi a jsem s ním moooc spokojenej, jízda s ním je jak v pohádce :papa

Odesláno

Máš pravdu,jízda s ním je víc než supr. Spotřeba různá-pokud mám náladu šetřit,tak jezdím za 5,5 litru,jindy zase hodně svižnou jízdou třeba za 10. Ale stojí to za to. Přesedlal jsem z Toleda 1.6 benzín 74kw a je to znát. Auto mám první měsíc a zatím bez závad. Přišlo mne to tady na fóru,že má někdo asi špatnou koupi a pomlouvá to. Jinak si myslím,že to nemúže být až tak poruchové. Takže já na něj nedám dopustit.

• O 1 rok později...
Odesláno

ako je mozne, ze ja mam rt4 a nemam v nom CD a aj napriek tomu odomna cd nepyta a mapy mi idu?...hoci mapy zhanam, lebo tie niesu velmi kompletne asi, ale funguje to aj bez CD :-/... ???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...