pet.mat.sim Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Ahoj,koupil jsem 407 sw z r.2005 ale bohuzel bez soft cd. Pri zmene jazyka a spusteni navigace to chce po mne cd. Mam v tom RT4 a 16/9 obrazovku. Poradi te mne kde sehnat cd,nebo co s tim? Dik Citovat
nanux Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Nic jiného s tím udělat nejde, musíš si to CD sehnat... Nevím jestli ho má někdo tady, ale nejspíš budeš muset do Peugeotu... 16/9 znamená co, ta velká barevná? Citovat
pet.mat.sim Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Jo to je ta velka barevna. Nemas tuseni,co stoji to cd primo v pezotu? Citovat
nanux Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Mno tak to opravdu netuším... Ale mám stejný problém který budu řešit teď v sobotu (jedu kvůli tomu do servisu), tak když s tím vydržíš, dám ti vědět, hm? Citovat
nanux Odesláno 3. květen 2008 Odesláno 3. květen 2008 Tak jsem tam dnes ráno byl a poptal jsem se ti... Pokud chceš jen změnit jazyk, bude tě to stát cca 500,- (bere se to jako diagnostika), ale nemusíš si to soft cd kupovat. Pokud chceš mapy, pak to už bude dražší Citovat
pet.mat.sim Odesláno 3. květen 2008 Autor Odesláno 3. květen 2008 Ok,diky za zeptani. Mam tam ted nastavenou belgictinu a to se mne fakt teda nezamlouva. Horsi to je s navigaci,ta po mne chce taky cd. Zajedu si u nas do pezotu a poptam se na to jeste jednou. Jen dofam ze to byl dobry kup. Mam 2.0 Hdi a tady to moc nechvali. Citovat
nanux Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Navigace potřebuje cd kvůli mapám, které jsou na něm uložené Jinak to jestli ho tady někdo chválí či kritizuje neber moc vážně (zřejmě má někdo mindrák )... Mám také 2.0 HDi a jsem s ním moooc spokojenej, jízda s ním je jak v pohádce Citovat
nanux Odesláno 4. květen 2008 Odesláno 4. květen 2008 Ale to určitě víš sám moc dobře, hm? [upravil dne 4/5/08 nanux] Citovat
pet.mat.sim Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Máš pravdu,jízda s ním je víc než supr. Spotřeba různá-pokud mám náladu šetřit,tak jezdím za 5,5 litru,jindy zase hodně svižnou jízdou třeba za 10. Ale stojí to za to. Přesedlal jsem z Toleda 1.6 benzín 74kw a je to znát. Auto mám první měsíc a zatím bez závad. Přišlo mne to tady na fóru,že má někdo asi špatnou koupi a pomlouvá to. Jinak si myslím,že to nemúže být až tak poruchové. Takže já na něj nedám dopustit. Citovat
nanux Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Správně, je nás tu málo a musíme se bránit Citovat
AnotherOne Odesláno 5. květen 2008 Odesláno 5. květen 2008 Ja tiež nedám dopustiť. Zatiaľ ho mám len pol roka a až na pazvuky všetko OK. Citovat
pet.mat.sim Odesláno 5. květen 2008 Autor Odesláno 5. květen 2008 Tak s tim souhlasim. Jediny pazvuk,byt je maly,tak vychazi ze stredoveho panelu. Citovat
spilinko Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 ako je mozne, ze ja mam rt4 a nemam v nom CD a aj napriek tomu odomna cd nepyta a mapy mi idu?...hoci mapy zhanam, lebo tie niesu velmi kompletne asi, ale funguje to aj bez CD :-/... ??? Citovat
Přema Odesláno 3. leden 2010 Odesláno 3. leden 2010 RT4 má v sobě 30GB HARDDISC o proti RT3 které HDD nemá a proto v něm musí být CD a mapy to načítá přímo s CD...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.