jura44 Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Mám problém s airbagem.Přestali mi svítit brzdová světla.Po opravě v Peugeotu v Jindřichově Hradci mi stále bliká kontrolka airbagu.Přístrojovou desku jsem již nedávno měnil,protože mi přestal ukazovat rychloměr.Poi opravě brzdových světel mi bylo sděleno,že problém s airbagem je opět v přístrojové desce.Kde bych mohl nechat opravit náhradní př.desku,abych nemusel kupovat další?Nebo jak to vyřešit? Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. květen 2008 Odesláno 7. květen 2008 Původně zaslal: jura44 Mám problém s airbagem.Přestali mi svítit brzdová světla.Po opravě v Peugeotu v Jindřichově Hradci mi stále bliká kontrolka airbagu.Přístrojovou desku jsem již nedávno měnil,protože mi přestal ukazovat rychloměr.Poi opravě brzdových světel mi bylo sděleno,že problém s airbagem je opět v přístrojové desce.Kde bych mohl nechat opravit náhradní př.desku,abych nemusel kupovat další?Nebo jak to vyřešit? Překvapuje mě že je problém v přistrojové desce , z 99 případů ze 100 je to lukas pod volantem . chtělo by to vědět co přesně ukazuje diagnostika na airbag. mrknul bych i na kontakty pod sedačkou , ty sou od pyropatron a dost to zlobí při tom jak se furt posunuje sedadlo tam a zpatky , jinak lukas je tohle (viz obr.) čislo 12 cems ccs 2850,- s dph Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.