benik1984 Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Zdravím.. Možná mám hloupý dotaz, ale potřeboval bych se zeptat, jak si zobrazím vnitřní teplotu v Pežotkovi.. Mám 407 SW, 1.8 benzín verzi Comfort.. Díky moc... Mám se ještě hodně co učit.. Citovat
Přema Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Nastavíš si teplotu na klimě a ona ti tu teplotu sama udržuje.....aktuální teplota kabiny není,jenom venkovní..... Citovat
AnotherOne Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Neviem o tom, že by to šlo. Nezabúdaj, že keď máš dvojzónovú klímu, potom teplota v aute na rôznych miestach je rôzna. Citovat
nanux Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: AnotherOne Neviem o tom, že by to šlo. Nezabúdaj, že keď máš dvojzónovú klímu, potom teplota v aute na rôznych miestach je rôzna. To je pravda, nicméně myslím že tam opravdu není ukazatel vnitřní teploty... Citovat
mora Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 jako takovou vnitrni teplotu nikde nenastavis.mas klimu a ta ti udrzuje teplotu jakou si na ni nastavis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.