Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Lidri!!!
Odesláno

krásnej kousek, decentní úpravy, tak je to u tohoto modelu nejlepší! kolik stál lak pro celé cupátko?

Odesláno

moc pěkné!!

Bílá se nikdy v Peugeotu nedělala, takže budeš unikát... Jen bych to auto rád viděl po roce provozu... boční lišty a to lízátko v barvě moc dlouho podle mně nevydrží... jinač je to (až na ty prahy které mi tam nějak nesedí) moc pěkné, čisté auto...

[upravil dne 30/4/2008 @re]

Odesláno

pěkná... Ty prahy mi tam taky sice dvakrát neseděj, ale ještě se dají \"přežít\" (zas takovej extrém to není) :) navíc stejně je to tvoje auto. :) předek se mi líbí dost. :super

Jinak bílá s černejma kolama:mrk, aspon\' ty 18\" a bude to lahůdka.... :super zatím dobrá práce Ronnie008.

ještě jsem zvedavej na fotky ze zadu...

Odesláno

sice nejsem priznivcem bile barvy ale je to slusive ;).. jen budes muset hodne a casto mejl - ale kdo nemusi kdyz chce aby to bylo krasny ;).. proti spoilerum a listam nic nemam - je to pomerne vkusne - nic prehnaneho.. pekny auticko ;)

Odesláno

Pěkná barva. To je metalíza nebo perleť? Pouze jak už jiní psali dal bych jiná kola, alespoň 18\" do černa s podložkami, auto snížit, práh bych dal pryč a zatmavit okna na černou. Jako třešničku na dortu bych dal dozadu pěknou chromovou koncovku...

Každý má ale jiný vkus...

Odesláno

No nebojte sa. Dam sem teraz zopar fotiek a zhodnotte sami. ESTE tam pojde do stredu hranaty vifuk v tvare toho otvoru a CIERNE , alebo cierno chromove kolesa. A samozrejme znizenie.... :D:D:D :potlesk:potlesk:potlesk

[upravil dne 2.5.2008 Ronnie008]

post-0-14109600404531_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...