What the Hell... Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Zdarec,mám takovej problém.Vlastnim 405 Mi16 r.v.:1996 při volnoběhu je to jakš takš v poho,ale za rozjezdu mi šlape na tři válce,pak se to malinko uklidní k normálu na čtyři,ale jakmile mam např. pětku jedu 130 a šlapnu mu na krk,tak okamžitě jdou jen tři...Ze začátku to bylo v pohodě v tý samí rychlosti podřadim za tři a rozlít se hned!Vyměnil jsem svíčky,ale je to pomalu ještě horší...Pomozte někdo pls,už jsem z toho fakt vypsychlej... Citovat
pastorek Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Odporúčam skontrolovať: - palivový filter - palivové čerpadlo - podtlakové hadice Citovat
What the Hell... Odesláno 29. duben 2008 Autor Odesláno 29. duben 2008 Já se ještě včera hrabal v cívkach a dělalo to podstatně mín,ale zkolaboval mi ukazetel teploty... Citovat
Maverick Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Tohle může dělat špatnej kontakt na cívce, nebo je ta cívka úplně KO EDIT: Jen tak mimochodem, nepodařilo se ti náhodou vytáhnout kablík kterej veden ca cívku kdyžs tam vrazcel ten dekl? [upravil dne 29.4.08 Mefisto86] Citovat
What the Hell... Odesláno 30. duben 2008 Autor Odesláno 30. duben 2008 Ne ne ty kabely sou v poho,ted mi to zase na chvilku jezdi uplne no problemo,ale nechapu jak je to mozný aniž bych se toho dotkl:myslim Citovat
Maverick Odesláno 30. duben 2008 Odesláno 30. duben 2008 Původně zaslal: What the Hell... Ne ne ty kabely sou v poho,ted mi to zase na chvilku jezdi uplne no problemo,ale nechapu jak je to mozný aniž bych se toho dotkl:myslim To víš, tohle je záhadnej stoj... :xvulJen tak mimochodem, odkud přesně jsi? Jsme skoro sousedi a já si nepamatuju, že bych někde v okolí kdy potkal jakoukoli Mi16 new model:papa:xvul Citovat
What the Hell... Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Víš kde jsou pekárny???Od pekáren jako směr kačerov Michelská vedle SPZ SERVISU...Tam postává bílá kráska... Citovat
subin Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Obdobně se mi chovala 406 při přidání plynu šla na tři,ale mám jiný systém zapalování-dnes jsem vymněnil zap.modul a v pořádku viz obr. [upravil dne 1/5/08 subin] Citovat
What the Hell... Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Já si taky osobně myslim,že to bude zapalovánim,ale bojim se cívek páč netušim kolik za ně vypláznu... Citovat
subin Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: What the Hell... Já si taky osobně myslim,že to bude zapalovánim,ale bojim se cívek páč netušim kolik za ně vypláznu... A jaké tam máš zapalování? Citovat
What the Hell... Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Hele to ti nepovim,ale je tam na svíčky kryt přidělanej osmy šroubama pak čtyři obdelníčkový kostky(cívky)a pak svíčky...Ty gumový pinďourci co di šlehaj proud do svíček tak sou takový docela oalený...Fakt nevim co to,sem teď rád že jezdim normálně,ale bůh ví na jak dlouho...:myslim:myslim Citovat
subin Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Takže asi toto.Co jsem koukal tak nic levného Citovat
What the Hell... Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 BOREEEEC!:potlesk:potleskJe to v podstate ono.No a ta cena??? Citovat
subin Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Od 2000-2600 jak kde a předpokládám,že jde o cenu za jednotku na jeden válec Citovat
What the Hell... Odesláno 1. květen 2008 Autor Odesláno 1. květen 2008 Pecka,Takže zase budu celej měsic žrát kořínky... Citovat
subin Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Původně zaslal: What the Hell... Pecka,Takže zase budu celej měsic žrát kořínky... Zkus si dát inzerát do sekce bazar,třeba je někdo má starší a nechal by ti je rozumnějš Citovat
subin Odesláno 1. květen 2008 Odesláno 1. květen 2008 Jen mě teď trklo máš zjištěno kterej válec ti nepálí? já jen,že by ti stačilo pořídit jen jednu,já je musel měnit všechny:( samostatně se u mého typu nedělaj Citovat
What the Hell... Odesláno 2. květen 2008 Autor Odesláno 2. květen 2008 Mám ho vytiplej....To máš docela na prd,u miga je mám naštěstí samostatně... Citovat
BiFF Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 What: Podle me to bude Civka na valci primo , mel jsem ten problem na Tecku a ted ho mam zase , nekdy ho nastartuju jede na 4 valce a po chvilve sup pocitat a uz jenom 3 valce proste ta civka sem tam jede sem tam ne , na tecko jsem mel civku za 2000,- u znameho !! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.