Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec,mám takovej problém.Vlastnim 405 Mi16 r.v.:1996 při volnoběhu je to jakš takš v poho,ale za rozjezdu mi šlape na tři válce,pak se to malinko uklidní k normálu na čtyři,ale jakmile mam např. pětku jedu 130 a šlapnu mu na krk,tak okamžitě jdou jen tři...Ze začátku to bylo v pohodě v tý samí rychlosti podřadim za tři a rozlít se hned!Vyměnil jsem svíčky,ale je to pomalu ještě horší...Pomozte někdo pls,už jsem z toho fakt vypsychlej...:roll

Odesláno

Tohle může dělat špatnej kontakt na cívce, nebo je ta cívka úplně KO

EDIT: Jen tak mimochodem, nepodařilo se ti náhodou vytáhnout kablík kterej veden ca cívku kdyžs tam vrazcel ten dekl?

[upravil dne 29.4.08 Mefisto86]

Odesláno
Původně zaslal: What the Hell...

Ne ne ty kabely sou v poho,ted mi to zase na chvilku jezdi uplne no problemo,ale nechapu jak je to mozný aniž bych se toho dotkl:myslim

To víš, tohle je záhadnej stoj...:D :xvulJen tak mimochodem, odkud přesně jsi? Jsme skoro sousedi a já si nepamatuju, že bych někde v okolí kdy potkal jakoukoli Mi16 new model:papa:xvul
Odesláno

Obdobně se mi chovala 406 při přidání plynu šla na tři,ale mám jiný systém zapalování-dnes jsem vymněnil zap.modul a v pořádku

viz obr.

[upravil dne 1/5/08 subin]

post-0-14109600401066_thumb.jpg

Odesláno

Já si taky osobně myslim,že to bude zapalovánim,ale bojim se cívek páč netušim kolik za ně vypláznu...:nevim

A jaké tam máš zapalování?

Odesláno

Hele to ti nepovim,ale je tam na svíčky kryt přidělanej osmy šroubama pak čtyři obdelníčkový kostky(cívky)a pak svíčky...Ty gumový pinďourci co di šlehaj proud do svíček tak sou takový docela oalený...Fakt nevim co to,sem teď rád že jezdim normálně,ale bůh ví na jak dlouho...:myslim:myslim:myslim

Odesláno

Pecka,Takže zase budu celej měsic žrát kořínky...:grr

Zkus si dát inzerát do sekce bazar,třeba je někdo má starší a nechal by ti je rozumnějš

Odesláno

Jen mě teď trklo máš zjištěno kterej válec ti nepálí? já jen,že by ti stačilo pořídit jen jednu,já je musel měnit všechny:(

samostatně se u mého typu nedělaj

• O 2 týdny později...
Odesláno

What: Podle me to bude Civka na valci primo , mel jsem ten problem na Tecku a ted ho mam zase , nekdy ho nastartuju jede na 4 valce a po chvilve sup pocitat a uz jenom 3 valce proste ta civka sem tam jede sem tam ne , na tecko jsem mel civku za 2000,- u znameho !!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...