paul jane Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Tak nevim kde soudruzi ve francii udelali chybu pac me to porat ukazuje ze tam neam zadny nebo minimalni olej ale kdyz se kouknu na rysku oleje tak je to neco malo podn max. takze ten palubak ignoruju a nemluve o tom ze kdyz to postavim cumakem do kopce tak je jasne ze jesm bez oleje je to proste kapanek nepodchycene a nekde se stala chyba ale tak dulezite je ze clovek ma i jinou moznost kontroli a vi jak je na tom. takze pc neresim a koukam klasicky na kovovou tycku Citovat
lubikpo Odesláno 5. březen 2009 Odesláno 5. březen 2009 Původně zaslal: Plyšák Resim ted podobny problem, ale opacne. Stal jsem cca 2 dny faaakt z kopce cumakem dolu, coz bych jeste pochopil, ze mi auto zacalo rvat ze neni olej, ale i po navratu do normalni polohy mi to stale hlasi ze olej neni. Display po zapnuti hlasi min_______f (zkratka zadny ctverecek a 3x pipne) Samozrejme jsem po navratu do normalni polohy a trochu ohratem motoru kouknul na olej a olej v mirne ohratem stavu byl na cca 3/4 a po uplnem zahrati motoru se pri stani na rovine zastavil presne na horni rysce, takze asi vse ok, ale proc mi to ten poctac hlasi, ze je na suchu kdyz neni... Plysak Skus teraz stat 2 dni opacne, cumakem na horu. Citovat
kupák Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 No, shrnuto, myslím, že když to hlásá něco jinýho, než fakt v motoru je, bude nejspíš vadné nebo zabordelené to čidlo. Tudíž kontrola čidla. Já mám olej dolitý do 3/4 vzdálenosti od dolní rysky k horní. V klidu to stále ukazuje plno - všechny čverečky. Ale stačí jediná bedna piva v kufru, která s tím snad ani nemůže hnout a hned ukazuje o jeden čtvereček méně. Ovšem po vypití piva hned zase hlasí čtverečky všechny. Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 To znamená víc chlastat.A basta. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.