Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak nevim kde soudruzi ve francii udelali chybu pac me to porat ukazuje ze tam neam zadny nebo minimalni olej ale kdyz se kouknu na rysku oleje tak je to neco malo podn max. takze ten palubak ignoruju a nemluve o tom ze kdyz to postavim cumakem do kopce tak je jasne ze jesm bez oleje :( je to proste kapanek nepodchycene a nekde se stala chyba :( ale tak dulezite je ze clovek ma i jinou moznost kontroli a vi jak je na tom. takze pc neresim a koukam klasicky na kovovou tycku :)

Odesláno
Původně zaslal: Plyšák

Resim ted podobny problem, ale opacne. Stal jsem cca 2 dny faaakt z kopce cumakem dolu, coz bych jeste pochopil, ze mi auto zacalo rvat ze neni olej, ale i po navratu do normalni polohy mi to stale hlasi ze olej neni. Display po zapnuti hlasi

min_______f (zkratka zadny ctverecek a 3x pipne)

Samozrejme jsem po navratu do normalni polohy a trochu ohratem motoru kouknul na olej a olej v mirne ohratem stavu byl na cca 3/4 a po uplnem zahrati motoru se pri stani na rovine zastavil presne na horni rysce, takze asi vse ok, ale proc mi to ten poctac hlasi, ze je na suchu kdyz neni... :bojim

Plysak

Skus teraz stat 2 dni opacne, cumakem na horu.:roker:myslim

Odesláno

No, shrnuto, myslím, že když to hlásá něco jinýho, než fakt v motoru je, bude nejspíš vadné nebo zabordelené to čidlo. Tudíž kontrola čidla.

Já mám olej dolitý do 3/4 vzdálenosti od dolní rysky k horní. V klidu to stále ukazuje plno - všechny čverečky. Ale stačí jediná bedna piva v kufru, která s tím snad ani nemůže hnout a hned ukazuje o jeden čtvereček méně. Ovšem po vypití piva hned zase hlasí čtverečky všechny. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...