BoneDaddy Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: f3Rd@ dej tam 215/45 R17 to je ideal... Na to jsem koukal, ale má to trošku jiný obvod kola tak nevim co by to dělalo. Zatím uvažuju nad 205/50 nebo 225/45. Jo a stále nevím kde koupit ty středový krytky. Májí něco takového přímo v Peugeotu? Byl jsem v Barumu a tam nic takovýho nemají. Citovat
corsair.cz Odesláno 28. duben 2008 Odesláno 28. duben 2008 Původně zaslal: Scratch Původně zaslal: corsair.cz A já blbec jezdím na 235tkách:roll s 1,8? To si delas pozadicko, ze jo !!!!!! To ti do kopce snad ani nemuze jet :-DDDD No byly tam po původním majiteli-germán, nejvíc o něm vypovídá vrstva popílku ve středovým panelu, propálený potahy, vyrvaný stínítko u řidiče.....apod:roll. Dneska jsem tam konečně narval klasický rozměr 15 alu disky, 195tky Mich Energy Saver a ty \"traktory\" prodávám i s disky, no spíš teda snažím se prodat:myslim Citovat
čakom Odesláno 29. duben 2008 Odesláno 29. duben 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: f3Rd@ dej tam 215/45 R17 to je ideal... Na to jsem koukal, ale má to trošku jiný obvod kola tak nevim co by to dělalo. Zatím uvažuju nad 205/50 nebo 225/45. Jo a stále nevím kde koupit ty středový krytky. Májí něco takového přímo v Peugeotu? Byl jsem v Barumu a tam nic takovýho nemají. u Peugeotu se dají objednat ty středový pokličky ale nevím jakej mají pruměr. Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: čakom u Peugeotu se dají objednat ty středový pokličky ale nevím jakej mají pruměr. Tak pokličky jsem konečně sehnal. Zklamali mě jak dodavatelé kol, prodejny liťáků tak i Peugeot, proto jsem se musel vydat jinou cestou. Nechat je vyrobit. Nevypadají zase tak špatně. celek: kolo: detail: Citovat
bure Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 moc pekne loukote !!! , ahlavne aby ti je nejakej \"dobrak\" nezul ... Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Kolečka jsou pěkný. jen ta dat aspon vepředu dolu;) Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: čakom Kolečka jsou pěkný. jen ta dat aspon vepředu dolu;) Doufám že tam časem půjdou Weitecy 40/40. Ale momentálně néé. Zatím mě ta \"tvrdost\" plně vyhovuje. Citovat
čakom Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Kolečka jsou pěkný. jen ta dat aspon vepředu dolu;) Doufám že tam časem půjdou Weitecy 40/40. Ale momentálně néé. Zatím mě ta \"tvrdost\" plně vyhovuje. S těma Weitecama to není moc tvrdý. Citovat
BoneDaddy Odesláno 21. květen 2008 Autor Odesláno 21. květen 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: čakom Kolečka jsou pěkný. jen ta dat aspon vepředu dolu;) Doufám že tam časem půjdou Weitecy 40/40. Ale momentálně néé. Zatím mě ta \"tvrdost\" plně vyhovuje. S těma Weitecama to není moc tvrdý. No to nemůžu zatím posoudit, ale mě stačí, že tam mam nízký profil pneu a už se přes přejezdy a menší nerovnosti radši plížím. A ještě tam hrajou roli prachy. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 21. květen 2008 Odesláno 21. květen 2008 A co povedal nieco ine ? Kolega ma na grande punte 205x35x17, to je este nizsie Po Bratislave ked som s tym jazdil som myslel ze dusu vyplujem Citovat
foxo Odesláno 26. květen 2008 Odesláno 26. květen 2008 no mal by asi zmenit auto. zo vseobecne velmi pohodlnej 406 sa idete predbiehat, kto ju bude mat tvrdsiu??? Nepomylili ste si auto??? Rada: nedavajte tam pneu vobec..... alebo sa vozte na rebrinakoch....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.