Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: f3Rd@

dej tam 215/45 R17 to je ideal...

Na to jsem koukal, ale má to trošku jiný obvod kola tak nevim co by to dělalo. Zatím uvažuju nad 205/50 nebo 225/45.

Jo a stále nevím kde koupit ty středový krytky. Májí něco takového přímo v Peugeotu? Byl jsem v Barumu a tam nic takovýho nemají.:roll

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

Původně zaslal: corsair.cz

A já blbec jezdím na 235tkách:roll

s 1,8? To si delas pozadicko, ze jo !!!!!!

To ti do kopce snad ani nemuze jet :-DDDD

No byly tam po původním majiteli-germán, nejvíc o něm vypovídá vrstva popílku ve středovým panelu, propálený potahy, vyrvaný stínítko u řidiče.....apod:roll. Dneska jsem tam konečně narval klasický rozměr 15 alu disky, 195tky Mich Energy Saver a ty \"traktory\" prodávám i s disky, no spíš teda snažím se prodat:myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: f3Rd@

dej tam 215/45 R17 to je ideal...

Na to jsem koukal, ale má to trošku jiný obvod kola tak nevim co by to dělalo. Zatím uvažuju nad 205/50 nebo 225/45.

Jo a stále nevím kde koupit ty středový krytky. Májí něco takového přímo v Peugeotu? Byl jsem v Barumu a tam nic takovýho nemají.:roll

u Peugeotu se dají objednat ty středový pokličky ale nevím jakej mají pruměr.

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: čakom

u Peugeotu se dají objednat ty středový pokličky ale nevím jakej mají pruměr.

Tak pokličky jsem konečně sehnal. Zklamali mě jak dodavatelé kol, prodejny liťáků tak i Peugeot, proto jsem se musel vydat jinou cestou. Nechat je vyrobit. Nevypadají zase tak špatně. :cool:

celek:

p1000731yl4.jpg

kolo:

p1000728wg4.jpg

detail:

p1000727qk8.jpg

Odesláno

Kolečka jsou pěkný. jen ta dat aspon vepředu dolu;)

Doufám že tam časem půjdou Weitecy 40/40. Ale momentálně néé. Zatím mě ta \"tvrdost\" plně vyhovuje.

Odesláno

Doufám že tam časem půjdou Weitecy 40/40. Ale momentálně néé. Zatím mě ta \"tvrdost\" plně vyhovuje.

S těma Weitecama to není moc tvrdý.

Odesláno

S těma Weitecama to není moc tvrdý.

No to nemůžu zatím posoudit, ale mě stačí, že tam mam nízký profil pneu a už se přes přejezdy a menší nerovnosti radši plížím. A ještě tam hrajou roli prachy.:(:D

Odesláno

A co povedal nieco ine ? :D Kolega ma na grande punte 205x35x17, to je este nizsie :D Po Bratislave ked som s tym jazdil som myslel ze dusu vyplujem :D

Odesláno

no mal by asi zmenit auto. zo vseobecne velmi pohodlnej 406 sa idete predbiehat, kto ju bude mat tvrdsiu??? Nepomylili ste si auto??? Rada: nedavajte tam pneu vobec..... alebo sa vozte na rebrinakoch.......:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...