Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi,

dneska při tom skvělém počasí jsem potřeboval na dálnici trošku ostříknout skla a ono nic... držel jsem tu páčku dost dlouho, ale ani kapička. Když jsem to potom doma zkoušel znovu, neslyšel jsem ani to, že by se ten motorek snažil... Kapalina je až po okraj a já to potřebuju nějak vyřešit, pač mě zítra čeká celodenní výlet a moc se mi bez toho nechce vyrážet :( Nemůže to bejt třebas jen pojistkou? Díky za každou radu...

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

vem si měřák změř štavu na motorku ostřikovače...

Jestli je ten motorek ostřikovače zapasovanej pěkně v blatníku jako u 607, tak to tak lehce nepůjde:bojim:bojim................zlatá 205:D:D:D tam je přístup na všechno:D:D

Jinak mrkl bych do manuálu od auta a našel , která pojistka je od ostřikovače a zkontroloval jí. Ale pochybuju, že by byla extra pojistka na ostřikovač, to by asi nefungovalo víc věcí než jenom ostřikovač při vypálený pojistce.:myslim:myslim:myslim

[upravil dne 25/4/08 Vopičí]

Odesláno

změř konektor jestli tam jde štáva jak psal aaischa,ale pozor muže to i klamat,nejlíp když do toho konektoru zkusíš žárovku 12v s dvěma draty a když se rozsvítí při zmáčknutí pačky tak je to ok.někdy měření samotného napětí muže klamat.napětí ti multimetr ukáže,ale proud tam nemusí jít(stává se to při špatnych spojích)Jinak bych motorek vytahl a zkusil přímo na baterku u auta.když je zalehlej dostane šok a pak už většinou jde.je tam na prd přístup,ale co naděláš...

Odesláno

Díky všem za rady :papa Koukal jsem do manuálu na tu pojistku a opravdu tam je jen pro ostřikovače (v motorové části), nicméně pojistka byla v pořádku. K motorku jsem se nedostal, pač je to u 407 opravdu boj a já nejsem jeden z těch, co se v tom uměj vrtat, takže jsem jel v sobotu hned ráno k Doškovi a tam mi servisák zjistil, že byl odpojenej motorek... Nikdo nechápe proč, hlavně že už to zase stříká :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...