Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 - audio (zadne repro)

Recommended Posts

Odesláno

No a nasiel som hovno :) Su tam len konektory, vpredu pod vodicom su od prednych ako si hovoril, pod spolujazdcom su vsak neni :(

Takze zadne koncia neviem kde :(

Odesláno

ja kdyz kupoval 306 tak mel radio plus repro ve rpedu.. vzadu nic.. kdyz sme zacal delat cele audio tak sem hledal chvilku kable ktere vedou od radia nekam mozna dozadu.. a vsak vzadu nikde nic.. ztracene kabliky ktereby mely vest dozadu sem nasel okamzite kdyz sem za ne zacal tahat protoze byly asi 40cm dlouhe a koncili nekde pod pristrojovkou..

pokud ti nevadi par zbytecnyhc kabliku (stejne ti asi nic nezbyde pokud je nanajdes - nevytahnes) tak proste urvat, ustrihnout, znicit - a natahnout fungl nove aaaaz dozadu tak jak sem to udelal ja.. prace na 3h ale aspon sem nemusle platit za odbornou montaz... kabely sem tahnul pod pristrojovkou k ridici.. pak podle podbehu - tam to jde v pohode.. nejvetsi problem je prechod do kufru.. nechtel sem udelat zadne praseciny a tak sem se snazil vse maximalne skovat.. vyvrtal sem jen jednu dirku v umele hmote co drzi plato - hledal sem nejvhodnejsi misto aby vyvrtana dirka nebyla absolutne videt - a nasel ;).. sundal oblozeni kolem zadnich sedacek.. nutnost byla sundat i vrsek oblozeni kufru.. proste sem si s tim vyhral..

pouzil sem syncove kable z tesca.. (takovy ty hezky silny stineny).. 5m a na jednom konci ustrih.. pridelal do iso konektoru u radia.. ustrizene casti pribastloval k reprackum.. takze pro pripadne sundavani plata mam klasicky syncove rozpojitelne obe repra hned na kraji plata... jedina prasecina kterou sem jeste nevyresil je skovani kablu ze spodni srana plata od repra.. zatim sem je jen prilepil izolackou...

(kdyz si tak vzpominam tak celou tu popsanou operaci natahnuti kabelu si otoc smerem od kufru dopredu k radiu - kuli sync konektorum ktere bych tezce rval tou vyvrtanou dirkou :))..

jsem s tou praci max spokojen.. dal sem cigara kamosovy co dela automechanika u policajtu a s celym timhle mi pomahal.. urcite by to odbornej servis udelal jeste lip - ale apson z toho mam takovej ten hrejivej pocit u srdce ze sem si s tim hral sam ;)

Odesláno

Tak dakujem :)

Tahanie za keble mi asi nepomoze, nakolko hned za konektorom idu do zmotaneho zvezku :)

Co sa tyka tahania, ja to mam trochu ine. Je to sedan, mne sa zadne plato odnimat neda, nemam tam ani plast ktory ho drzi :)

Ja budem tahat stranou spolujazdca, nakolko tade mi ide hlavna vetva kablov pre zadne svetla a tazne zariadenie :) Tj tade ide celkom pekny zvezok :) A tam je uz spraveny existujuci prechod do kufra pri zadnej sedacke...

Ale aj tak dik za ochotu :)

Odesláno

Ahoj, teď jsem si tahal kabely od rádia k reproduktorům do plata a šel jsem středem - vytáhnout sedačky, uvolnit plasty pod rádiem a kolem řadící páky a ruční brzdy.

Šlo to celkem jednoduše, nejhorší část bylo dostat kabely od ruční brzdy k sedačkám - pomohl jsem si tvrdším drátem.

Odesláno

Začínam byť z teba deprimovaný. Natiahnuť káble od rádia k zadným reprákom je robota tak maximálne na hodinku. Ak máš s tým taký problém tak dobehni a než vypiješ kávu ti to natiahnem. Zadara. Pre dobrý pocit.

Odesláno
:) :) :) :) :) Pastorek ty sa nezdas, zacnem ta povazovat za mojho noveho osobneho velmi lacneho mechanika :) :) :)
Odesláno

Ja som este mladyyy ;) Na punte som sa pozrel pod palubovku a videl som vsetko, lebo tam bola jedna velka diera :D :D :D

Vodiace kanaliky neboli pod ziadne sedacky, len proste rovny plastovy tunel az dozadu, tam sa to natahovalo lahko :D

Len tu uz treba neco na palubke demontovat, tahat po dkoberce, sedacky nadvihovat, plasty vytahovat, ideme s toho slak trafit :)

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

:) :) :) :) :) Pastorek ty sa nezdas, zacnem ta povazovat za mojho noveho osobneho velmi lacneho mechanika :) :) :)

...na osobného zabudni :roker a o veľmi lacnom si nechaj snívať :bacha

:D:D keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú :D:D

Teraz vážne. Mám u teba rest, tak to chcem odčiniť.

[upravil dne 6/5/08 pastorek]

Odesláno

:) No ja to stale neberem ako rest :) :) Ja mozem byt rad ze sa este dnes najde tak ochotny clovek ako ty :)

A to myslim vazne.

Takze ak by si sa chcel realizovat (zase za nejake tie malborky - ovsem uz dlhe :D ) tak sa mozme dohodnut :) Adresu uz poznam :D :D

A kabel kupim :P

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Ja som este mladyyy ;) Na punte som sa pozrel pod palubovku a videl som vsetko, lebo tam bola jedna velka diera :D :D :D

Vodiace kanaliky neboli pod ziadne sedacky, len proste rovny plastovy tunel az dozadu, tam sa to natahovalo lahko :D

Len tu uz treba neco na palubke demontovat, tahat po dkoberce, sedacky nadvihovat, plasty vytahovat, ideme s toho slak trafit :)

:D Z toho si nič nerob. Keď som prvá krát dával alarm do Seatu Toledo tak ešte druhý deň som mal sucho v krku. Potom som si nejakú dobu myslel že už ma nemá čo prekvapiť. Až prišlo Audi A8 a nestíhal som sa diviť. :D

V princípe je to jednoduché iba prekáža viacej vecí. :D

Odesláno

No a o alarme ani nesnivam, tiez planujem kupit, ale montovat, to by som asi zosalel :D To dam namontovat urcite :D

Odesláno

No tak mozme sa aj dohodnut :) Penezi su, kabel kupim trebarsa zajtra (2x 6m ? alebo menej ? ) a stvrtok mam aspom ja volno :) Neviem ako si na tom ty :) Len nie skoro rano lebo vecer pred tym hrame Hokej s FInskom :) Bude burlivy vecer, hlavne ked vyhrame :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...