Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já bych řekl spíš blázen....protože ten kdo má tolik peněz,aby si mohl dovolit taková kola tak si koupí radši jiné auto a mít kola dražší nebo stejně drahé jak je cena auta, to si myslím že je šílenost.....:bacha

Odesláno
Původně zaslal: Qweer

já bych řekl spíš blázen....protože ten kdo má tolik peněz,aby si mohl dovolit taková kola tak si koupí radši jiné auto a mít kola dražší nebo stejně drahé jak je cena auta, to si myslím že je šílenost.....:bacha

Proč si kupovat jiný auto? Když se mu 406 líbí. Podle toho co píše tak ten motor má najeto 25 000km.

Odesláno

mno nevim, ja mam origo 15 v hliniku, s gumama jaky maj bejt, a jesdi to jako drak, prijit o zuby na tomhle ... je to asi tak nejak jen na vystavy, a ne na denni jezdeni. Libi se mi co ma cakom, ale budu na to jen koukat, na svym to menit nebudu :)

u cakoma me akorat mrzi to sundani znaku :D ale to sem mu na sebetove rikal :)

Odesláno
Původně zaslal: Berkoff

mno nevim, ja mam origo 15 v hliniku, s gumama jaky maj bejt, a jesdi to jako drak, prijit o zuby na tomhle ... je to asi tak nejak jen na vystavy, a ne na denni jezdeni. Libi se mi co ma cakom, ale budu na to jen koukat, na svym to menit nebudu :)

u cakoma me akorat mrzi to sundani znaku :D ale to sem mu na sebetove rikal :)

Děkuji;)

Mě se líbí jak je to u země jezdím s tím každej den do práce a nestěžuju si (asi jsou u nás v okolí docela dobrý silnice:) ) a taky to bude o zvyku.

Sice je to trochu blbý s tím jezdit kde to neznám (proto jsem nejel na orienták;) )

A mám někdy problém se někam dostat (třeba kemp v šebetově:D ) ale nějak to neřeším mám doma nachystanej druhej narazník kterej není prodlouženej.

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: honza406

když kola tak pořádná :D

Demence v americe. :blicismajlik

Mají tam pěkný silnice a auta nakopávaj, u nás na rozflákaných se to snažíme dostat co nejníž. Někde je něco špatně. :D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Původně zaslal: čakom

ta modrá má mít 8,5x20 245/30

JJ, mělo by to být tak. Dnes jsem to četl. :)

ja taky:D

Odesláno
Původně zaslal: atsor

myslím že 17\" je akorát.

čakom-kde na jaře,už ses díval na nějaký lepší místo?Už mám ty 17 ale dostanu je pod stromek

Ještě jsem se nekoukal. je čas.

tak pak hod foto. co budeš dávat za gumy?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...