savrill Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Zdravim pánové chci si udělat ze své 405 žihadlo nejen motorově ale i vzhledově tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte kde sehnat nějaký pěkný nárazníky:roker Citovat
Dundee Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: Mefisto86 Co třeba TADY To je hnus, velebnosti:aut Osobně bych tam nechal originál Mi nárazníky, možná je jen lehce \"oživit\" drobnou (ale fakt jen drobnou) úpravou. Vypadají velice dobře (vím, mám:D) Citovat
Maverick Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Dundee: Já bych si to taky na auto v životě nedal, ale savrill chtěl tuningovej nárazník, tak jsem mu nějakej ošklivej kus plastu ukázal:D:D:D Sám vim že nejhezčí je originál Mi16. Teda líbí se mi ještě jeden nárazník a to ten čtyřokej z míčka:mrk [upravil dne 25.4.08 Mefisto86] Citovat
John Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: savrill Zdravim pánové chci si udělat ze své 405 žihadlo nejen motorově ale i vzhledově tak jsem se chtěl zeptat jestli nevíte kde sehnat nějaký pěkný nárazníky:roker Pokud z toho chceš mít vzhledově žihadlo tak ti radím nech to co nejvíc jak to je a dej na to akorat třeba nějaký pěkný kola.. ale každej má jiný vkus.Mi16 když je jak má být (original vzhled) tak je to podle nejhezčí... Spíš bych se vrhnul na drobný upravy motoru,když už to má být žihadlo... Citovat
savrill Odesláno 28. duben 2008 Autor Odesláno 28. duben 2008 Já vim mě se taky mičkovej líbí ale je tam takovýto nutkání se odlišovat.Když bych chtěl nechat všechno seriově tak by to byla nuda. Citovat
What the Hell... Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Původně zaslal: savrill Já vim mě se taky mičkovej líbí ale je tam takovýto nutkání se odlišovat.Když bych chtěl nechat všechno seriově tak by to byla nuda. Možná je škoda tunit Míčko,přece jenom jich už neni moc a stále ubývaj.Taky sem nad tím přemýšlel,ale jak sem se na něj zadíval,tak takhle jak je,JE NEJHEZČÍ! Citovat
What the Hell... Odesláno 2. květen 2008 Odesláno 2. květen 2008 Sorry nějak se mi nevede tam dat nějakej obrázek:mad: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.