Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem si udelal radost a koupil jsem si lok. operku

Recommended Posts

Odesláno

Nemas nahodou tu opierku moc daleko od prevodovky ? Lebo ako tak pozeram, tak to vyzera dobre daleko, a pokial by som nemal dociahnut s opierky na prevodovu paku, tak by mi bola opierka na dve veci...

Odesláno

Ne,ne.Neni to daleko,i když na fotce to tak vypada.Taky mě to překvapilo jak jsem se dival na to foto.Pravě tak jsem si to nastavil,abych mohl opřenej řadit,abych mohl strčit neco pod tu opěrku a abych mohl pohodlně zatahovat ručni brzdu.Je to ok.:super

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Tak jsem si udelal malinkou radost a koupil jsem si loketni operku:D Co na ni rikate?

[upravil dne 25/4/08 macik.83]

ooo ta je luxusni:))) ja mam jen takouvou obyc,ale nedam na ni dopustit..kdyz sedam do auta k nasim tak bez ni padak k spolujezdci nez si uvedomim ze ji v renckoj nemaj:))

Odesláno
Původně zaslal: Kejticka

Původně zaslal: macik.83

Tak jsem si udelal malinkou radost a koupil jsem si loketni operku:D Co na ni rikate?

[upravil dne 25/4/08 macik.83]

ooo ta je luxusni:))) ja mam jen takouvou obyc,ale nedam na ni dopustit..kdyz sedam do auta k nasim tak bez ni padak k spolujezdci nez si uvedomim ze ji v renckoj nemaj:))

:D Jsem rad, za aspon nekomu se libi to nase drevo;)

• O 1 rok později...
Odesláno

To macik.83: Co to je za BORDEL??!! Tu loketku měl poslat mě!! Sme na tom byli domluvení !!!!

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

macik.83

Mam uplne tu stejnou.. temer zhodne namontovanou.. a taky mi ladi k drevo dekoru. mas to kvausny :D

Spousta lidi na to nadava, ale ja bych ji nedal... Naopak v aute bez lok. operky jsem jak nahej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...