Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Langyson skúšal si cez tú odkvapkávajúcu hadičku niečo ohybného opatrne strčiť možno to máš upchaté tak troška a preto nestíha odkvapkávať a potom sa to hromadí v tej nádobke .

Ak sa staráš o auto tak by nemal byť problém zdolať Chorvátsko aj my sme boli a prešli sme 2100 km:papa

Odesláno

Cus. Taky sem si nedávno koupil lvička 2.0 Hdi ale z bazaru. Kdyz sem privezl auto domu tak vsechno v pohode :) prej mam 4 Airbagy ale v TP sou napsany jen 2 :) pricemz znamej me rekl ze bocni se do TP obcas nepisou tak sem to pro jistotu vzal na diagnostiku :) a tam me rekli ze oba predni airbagy chybi :D a ze auto bylo celne bourany :) pricemz v bazaru me rekli ze bylo jen lehce tuknuty :D

Mno ale v servisu koukali jak divy na ty airbagy protoze bez diagnostiky by se to nepoznalo :) nekdo si s tim dal praci .. airbagy byli vyndane, volant byl nove potahnuty :) a u spolujezdce byl plast uhledne prilepen k palubovce :D

A aby toho nebylo malo tak me zacli mlatit predni silentboky :D

a taky prej byli vyndany kontrolky :D takze fakt sranda

jo a v serviceboxu me totaky nic nenaslo :(

btw : kolik si za to auto dal ?

Jo a jeste jak si rikal ze mas pod autem hadicku ze ktery kape nafta :) tak ja mam taky sice hadicku ale nafta me nekape, teda aspon myslim, ale spis ne protoze sem si toho zatim nevsiml. v servisu rekli ze je to jen proste hadicka ktera zbyla :D

[upravil dne 13/8/09 Thorus]

[upravil dne 13/8/09 Thorus]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsme se včera vrátili z cestovací dovolené po Chorvatsku a Lvíček bez zaváhání splnil úkol :-). Já věděl, že to ten šikula zvládne. Ikdyž chorvati mě fakt sraly tím jak jezděj a kašlou na předpisy.

to tiburtius: No zkusím to nechat prověřit. Uvidím jestli tam vůbec nějaká hadička je.

to Thorus: jo koupě v servisu vždy bývá problematická. Já když jsem kupoval, tak jsme jeli do servisu a na diagnostiku (motoru) co a jak. Vše bylo v pohodě (samozřejmě odpovídalo cca najetým kilákům)

Taky mám auťák složenej z nějaký bouračky, tomu se asi nevyhneš. Málo lidí má štěstí že koupí auto co s ním nikdo neboural. Spíš je otázkou, jak ho dali dohromady.

Jinak do auta už jsme nacpali spoustu peněz, ale to už zná každej kdo má doma starší auto, prostě díly po létech odcházejí. :blablabla

[upravil dne 23.8.2009 Langyson]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...