ladze07 Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Chci se zeptat,jestli se daji koupit šrouby litych kol s podložkou koupit i nikde jinde nez Peugeotu nebo vrakačich? U třech šrobu mi praskly podložky a v Peugeotu je cena kolem 280kc za šroub:o a samostatne koupit ty kaleny podložky toho dle rozmeru je snad nemožné. DÍK Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: ladze07 Chci se zeptat,jestli se daji koupit šrouby litych kol s podložkou koupit i nikde jinde nez Peugeotu nebo vrakačich? U třech šrobu mi praskly podložky a v Peugeotu je cena kolem 280kc za šroub:o a samostatne koupit ty kaleny podložky toho dle rozmeru je snad nemožné. DÍK to ti řekl cenu kdo??? cena je 75,- Citovat
ladze07 Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Zjištoval jsem to Peugeotu v Kolíne. Kouknul na litaky,mrknul do programu a řekl tu CENUc.c.a. 280 KČ za kus[bohužel tu největší]. Maj 2 druhy zavitu,normalni metrickej a somořeznej. Citovat
Pe.Tr Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: ladze07 Zjištoval jsem to Peugeotu v Kolíne. Kouknul na litaky,mrknul do programu a řekl tu CENUc.c.a. 280 KČ za kus[bohužel tu největší]. Maj 2 druhy zavitu,normalni metrickej a somořeznej. 280 je cena toho chromovaneho , ten klasicky stoji 75, , zavity jsou stejne , pstatni srouby maji jinou dosedací plochu , az pojedes do prahy tak se stav . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.