Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat,jestli se daji koupit šrouby litych kol s podložkou koupit i nikde jinde nez Peugeotu nebo vrakačich? U třech šrobu mi praskly podložky a v Peugeotu je cena kolem 280kc za šroub:o a samostatne koupit ty kaleny podložky toho dle rozmeru je snad nemožné. DÍK

Odesláno
Původně zaslal: ladze07

Chci se zeptat,jestli se daji koupit šrouby litych kol s podložkou koupit i nikde jinde nez Peugeotu nebo vrakačich? U třech šrobu mi praskly podložky a v Peugeotu je cena kolem 280kc za šroub:o a samostatne koupit ty kaleny podložky toho dle rozmeru je snad nemožné. DÍK

to ti řekl cenu kdo???

cena je 75,-

Odesláno

Zjištoval jsem to Peugeotu v Kolíne. Kouknul na litaky,mrknul do programu a řekl tu CENUc.c.a. 280 KČ za kus[bohužel tu největší]. Maj 2 druhy zavitu,normalni metrickej a somořeznej.

Odesláno
Původně zaslal: ladze07

Zjištoval jsem to Peugeotu v Kolíne. Kouknul na litaky,mrknul do programu a řekl tu CENUc.c.a. 280 KČ za kus[bohužel tu největší]. Maj 2 druhy zavitu,normalni metrickej a somořeznej.

280 je cena toho chromovaneho , ten klasicky stoji 75, , zavity jsou stejne , pstatni srouby maji jinou dosedací plochu , az pojedes do prahy tak se stav .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...