Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsetkych,

Na peugeote 206 su pre pripojenie autoradia 2 iso konektory, jeden je pre reproduktory a druhy pre napajanie. A prave ten druhy mi robi problemy, pretoze tam mam zapojene kable nejak podivne:

1 - bez kabla 3 - modry 5 - bez kabla 7- zlty

2 - hnedy kable 4 - bez kabla 6 - biely 8 - cerveny

Ked som pozeral schemy pre ISO konektory na internete, nesedi mi to.

Ak niekto viete podla akej \"normy\" je to nakablovane, velmi mi to pomoze :-)

Vdaka Dano

Odesláno

Veď si ich premeraj. Malo by tam byt:

- stálych 12V (červený)

- spínaných 12V (žltý)

- kostra (-) (hnedý)

- osvetlenie (parkovačky) (biely alebo sivý)

- výstup na zosilovač antény (modrý)

Farby uvedené v zásuvkách sú štandard vo VW group a nemusia sedieť s farbami v Peugeote !!! Je potrebné si to preveriť premeraním!!!

Odesláno

Ahojte.mam taky problem a neviem ho riesit.tiez som zo svojej 206tky vybral orig.radio a kupil som si nove LG.Zapojil som ho na ORIGINAL iso KONEKTORY a radio ide,ale...niekde je zrada z trvalim napajanim,teda asi...radio ulozi stanice FM do pameti ale iba do chvile kym nevypnem motor.a mozem nastavovat od zaciatku.viete mi poradit?mysim ze iba trvale 12v nieje na svojom mieste.

Dakujem

Odesláno

ahoj

tady máte schéma co vše a jak je zapojeno na originálním rádiu, takže když si vezmete isokonektor do ruky zobáčkem doleva a dolu tak jak to je na obrazku bude vám vše jasné. A upozornuji že pokud se vymění orig. radio mělo by se pak do nového radia odpojit vedení VAN/DATA aby nedošlo k poškození BSI vozidla !!!

[upravil dne 24.4.2008 KoNG]

post-0-14109600247257_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Atrick

Ahojte.mam taky problem a neviem ho riesit.tiez som zo svojej 206tky vybral orig.radio a kupil som si nove LG.Zapojil som ho na ORIGINAL iso KONEKTORY a radio ide,ale...niekde je zrada z trvalim napajanim,teda asi...radio ulozi stanice FM do pameti ale iba do chvile kym nevypnem motor.a mozem nastavovat od zaciatku.viete mi poradit?mysim ze iba trvale 12v nieje na svojom mieste.

Dakujem

K rádiu by mala byť schéma zapojenia. Porovnaj ju so zapojením v aute. Pravdepodobne máš prehodené vodiče na stálych 12 a spínaných 12.

:myslim LG má ISO konektor? Kedysi mávali Japonské kruhové a bolo treba prepojovaciu sadu.

Odesláno

Dakujem za odpoved.a este otazocka...odpojit VAN/DATA to jest vsetky tri vodice - B,C,D? co su to a k comu sluzia? a nieje mi ani jasne co je to BSI.

Dakujem za akukolvek odpoved

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Dakujem

K rádiu by mala byť schéma zapojenia. Porovnaj ju so zapojením v aute. Pravdepodobne máš prehodené vodiče na stálych 12 a spínaných 12.

:myslim LG má ISO konektor? Kedysi mávali Japonské kruhové a bolo treba prepojovaciu sadu.

Dnes som zapojil to radio ale skorej by som zastrelil svokru ako sa do toho pustal este raz.

Farebne oznacenia na kabloch vobec nesedeli tak som to zobral s voltmetrom. mam na iso konektore 4 kable. to jest A +12 V stabil. ,B +12 V spinacka,C + 12 V parkovacky,D a zem

Nakolko som mal doteraz a to bol aj dovod problemu prehodene napajanie A-B tak som musel v iso konektore tieto dva pin-i prehodit. to bol porod nie mala orava.tie draty stade vobec nechceli.ale uz to konecne mam...teda dufam že spravne.a druha vec.-naco je do radia privadzane napajanie zo svetiel?mne sa to zda na dlavu...ked raz vypnem radio chcem aby bolo vypnute a nie aby svietilo!!! mozno že je lepsia orientacia v noci ale takto? A moja posledna otazocka...ako možem využit kabel z radia mute phone?

dakujem ale som laik...zatial;)

Odesláno

Kábel z osvetlenia je na rádie väčšinou využitý na osvetlenie hlavného vypínača. Po tme ho je vidieť i keď je rádio vypnuté.

Konektor mute phone sa používa pri prepojení s telefónnou súpravou. Pri prichádzajúcom hovore dá signál rádiu a to sa stíši.

Odesláno

Dakujem za odpoved.a este otazocka...odpojit VAN/DATA to jest vsetky tri vodice - B,C,D? co su to a k comu sluzia? a nieje mi ani jasne co je to BSI.

Dakujem za akukolvek odpoved

ano bezpečnější je odpojit všechny tři každej samostatně pořádně zaizolovat a pak je svázat ke svazku páskou. Jinak BSI je jednotka které ovládá komponenty na vozidel u MUX verze (hlavní počítač který sbírá všechny data) je umístěna u ridiče dole tam jak se otvírá kapota a jsou nan ní pojistky :D
  • O 2 roky později...
Odesláno

Ja mám problém: nejaký dobrák mi vylomil zámok na dverách a vysoko odborným spôsobom \"odpojil\" a zároveň ukradol autorádio, t.j. vystrihol všetky káble vedúce do rádia, vrátane antény. Všetky potrebné káble (napájanie a repro) som vypátral a zapojil, ale zostali mi tri, ktoré vedú z rádia do horného displeja. Bez týchto troch káblov nemôžem rozbehať originálne rádio, nakoľko nemá žiadny displej. Keby sa tu našiel niekto, kto by vedel, kam v ISO konektore treba zapojiť tieto tri vodiče, moc by mi pomohol. Dík

[upravil dne 28/4/10 Billy]

[upravil dne 28/4/10 Billy]

Odesláno

Ty tři vodiče jsou +VAN a dva datové. Bez nich rádio nebude fungovat a ani komunikovat s displejem. Dej VIN auta a zjistím ti schema zapojení. Ale dnes to asi nebude.

Odesláno

Ešte raz dík. Už mám v tom jasno. Všetko je zapojené tak ako má byť. Mám zmapované i farby vodičov, tak keby niekto niečo potreboval, informácie poskytnem, ale lepšie cez mail. Sem chodím nepravidelne.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...