čakom Odesláno 6. prosinec 2008 Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: čakom dnes brzo ráno jsem ju viděl u disky v Muťkách jak jsme jeli dom ale byla tam tma a já byl společensky unaven:roll tak jediný co vim je ža je na plechách a ve předu nemá lízo (pokud jsem dobře viděl) [upravil dne 6.12.2008 čakom] Děkuji za další info. No lízátko prej urval to urval hned co to koupil. jssem s ním tenkrát mluvil. řikal že to má u lakoša. ale už je to pěkná doba. Citovat
Petr 406 red Odesláno 6. prosinec 2008 Autor Odesláno 6. prosinec 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: čakom dnes brzo ráno jsem ju viděl u disky v Muťkách jak jsme jeli dom ale byla tam tma a já byl společensky unaven:roll tak jediný co vim je ža je na plechách a ve předu nemá lízo (pokud jsem dobře viděl) [upravil dne 6.12.2008 čakom] Děkuji za další info. No lízátko prej urval to urval hned co to koupil. jssem s ním tenkrát mluvil. řikal že to má u lakoša. ale už je to pěkná doba. To teda jo. No jsem ještě zvedavej co stím bude dělat měl prej dost plánu Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Tak co chlapy z Brna neviděli jste ji zase někdo jestli je stále v CELKU Citovat
wooody Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Tak je zima tak se mu to asi už nechtělo snižovat.... A že je to na plechách to snad chápem všichni v tajtom počasí.... Ale bejt tim klukem tak s tim v zimě nevyjedu.... jinak tu 406 moc moc obdivuju je fakt nádherná.... A to bmw je úžasný, chtěl bych se v tom někdy svézt musí to bejt luxus........ A přeju ať pěkně slouží..... Citovat
agresssor Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Sorry za off topic kde sis nechaval delat ten udplex? a na kolik te prisel?? a jeste jakej to melo u diesla zvuk? Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Sorry za off topic kde sis nechaval delat ten udplex? a na kolik te prisel?? a jeste jakej to melo u diesla zvuk? Že by se tu někdo nechal inspirovat? Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: wooody Tak je zima tak se mu to asi už nechtělo snižovat.... A že je to na plechách to snad chápem všichni v tajtom počasí.... Ale bejt tim klukem tak s tim v zimě nevyjedu.... jinak tu 406 moc moc obdivuju je fakt nádherná.... A to bmw je úžasný, chtěl bych se v tom někdy svézt musí to bejt luxus........ A přeju ať pěkně slouží..... Tak třeba se podkáme na nějakym srazu a svezu Tě Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Sorry za off topic kde sis nechaval delat ten udplex? a na kolik te prisel?? a jeste jakej to melo u diesla zvuk? Jsem ho koupil od jednoho kamaráda co ho měl na 406 cupe V6 ale cenu už nevím Jinak zkuk to trochu udelal až jsem se divil. Video se zvukem dám pak na YOUTUBE Citovat
čakom Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: wooody Tak je zima tak se mu to asi už nechtělo snižovat.... A že je to na plechách to snad chápem všichni v tajtom počasí.... Ale bejt tim klukem tak s tim v zimě nevyjedu.... jinak tu 406 moc moc obdivuju je fakt nádherná.... A to bmw je úžasný, chtěl bych se v tom někdy svézt musí to bejt luxus........ A přeju ať pěkně slouží..... když jsem ho potkal par dnů po koupi tak to chtěl zvyšovat. ma to pozink něco to vydrží. to je pak auto na ho... když ho na zimu zavřeš do garaže. Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Petr 406 red Video se zvukem dám pak na YOUTUBE A hlavně odkaz z youtube potom sem. No abych pravdu řekl, taky jsem na něj dost zvědavý. Citovat
agresssor Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: agresssor Sorry za off topic kde sis nechaval delat ten udplex? a na kolik te prisel?? a jeste jakej to melo u diesla zvuk? Jsem ho koupil od jednoho kamaráda co ho měl na 406 cupe V6 ale cenu už nevím Jinak zkuk to trochu udelal až jsem se divil. Video se zvukem dám pak na YOUTUBE Mam v podstate to samy co ty si mel a planuju taky ladaka a parave sem se chtel optat esli to treba hur nejelo nebo tak neco no.. proste nemam zkusenosti s ladakem na dieslu no Citovat
agresssor Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor Sorry za off topic kde sis nechaval delat ten udplex? a na kolik te prisel?? a jeste jakej to melo u diesla zvuk? Že by se tu někdo nechal inspirovat? NO jasny:) mam uz i vyhlidnutej:) od JP vyfuky:D tam je jeden ovalnej a peknej?) Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: agresssor Sorry za off topic kde sis nechaval delat ten udplex? a na kolik te prisel?? a jeste jakej to melo u diesla zvuk? Jsem ho koupil od jednoho kamaráda co ho měl na 406 cupe V6 ale cenu už nevím Jinak zkuk to trochu udelal až jsem se divil. Video se zvukem dám pak na YOUTUBE Mam v podstate to samy co ty si mel a planuju taky ladaka a parave sem se chtel optat esli to treba hur nejelo nebo tak neco no.. proste nemam zkusenosti s ladakem na dieslu no Jelo to normálně a přišlo že i možná lip. Citovat
agresssor Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: agresssor Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: agresssor Sorry za off topic kde sis nechaval delat ten udplex? a na kolik te prisel?? a jeste jakej to melo u diesla zvuk? Jsem ho koupil od jednoho kamaráda co ho měl na 406 cupe V6 ale cenu už nevím Jinak zkuk to trochu udelal až jsem se divil. Video se zvukem dám pak na YOUTUBE Mam v podstate to samy co ty si mel a planuju taky ladaka a parave sem se chtel optat esli to treba hur nejelo nebo tak neco no.. proste nemam zkusenosti s ladakem na dieslu no Jelo to normálně a přišlo že i možná lip. To sem chtel vedet:) Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Tady mám zatím zvuk BMW kdyby jste někdo chtěl slyšet a ještě jedno Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Petr 406 red Tady mám zatím zvuk BMW kdyby jste někdo chtěl slyšet a ještě jedno Velmi velmi luxusní. Agressor: odmysli si 4 válce, 230 koní, přimysli si trochu chrochtání a máš 406tou. Citovat
agresssor Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: Petr 406 red Tady mám zatím zvuk BMW kdyby jste někdo chtěl slyšet a ještě jedno Velmi velmi luxusní. Agressor: odmysli si 4 válce, 230 koní, přimysli si trochu chrochtání a máš 406tou. Mno priznejme si ze to trosku nejde:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 Tady 406 duplex A tady celkove 406 video [upravil dne 7.1.2009 Petr 406 red] Citovat
agresssor Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 chci duplexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx:D:D:D:D:D Citovat
atsor Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 je to parádní 406tka!!!!!!!!Čakom má taky parádní!!!!!Prostě 406 v jakékoliv podobně je krásné autí!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.