Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poslední loučení s mojí 406 a stručně jak to vše začalo.......Nějaké další fotky 6.7.2012 :)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Původně zaslal: čakom

dnes brzo ráno jsem ju viděl u disky v Muťkách jak jsme jeli dom ale byla tam tma a já byl společensky unaven:roll tak jediný co vim je ža je na plechách a ve předu nemá lízo (pokud jsem dobře viděl)

[upravil dne 6.12.2008 čakom]

Děkuji za další info.

No lízátko prej urval :(

to urval hned co to koupil. jssem s ním tenkrát mluvil. řikal že to má u lakoša. ale už je to pěkná doba.

Odesláno

dnes brzo ráno jsem ju viděl u disky v Muťkách jak jsme jeli dom ale byla tam tma a já byl společensky unaven:roll tak jediný co vim je ža je na plechách a ve předu nemá lízo (pokud jsem dobře viděl)

[upravil dne 6.12.2008 čakom]

Děkuji za další info.

No lízátko prej urval :(

to urval hned co to koupil. jssem s ním tenkrát mluvil. řikal že to má u lakoša. ale už je to pěkná doba.

To teda jo.

No jsem ještě zvedavej co stím bude dělat měl prej dost plánu :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak je zima tak se mu to asi už nechtělo snižovat.... A že je to na plechách to snad chápem všichni v tajtom počasí.... Ale bejt tim klukem tak s tim v zimě nevyjedu.... jinak tu 406 moc moc obdivuju je fakt nádherná.... A to bmw je úžasný, chtěl bych se v tom někdy svézt musí to bejt luxus........ A přeju ať pěkně slouží.....

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

Sorry za off topic kde sis nechaval delat ten udplex? a na kolik te prisel?? a jeste jakej to melo u diesla zvuk?

Že by se tu někdo nechal inspirovat? :D

Odesláno
Původně zaslal: wooody

Tak je zima tak se mu to asi už nechtělo snižovat.... A že je to na plechách to snad chápem všichni v tajtom počasí.... Ale bejt tim klukem tak s tim v zimě nevyjedu.... jinak tu 406 moc moc obdivuju je fakt nádherná.... A to bmw je úžasný, chtěl bych se v tom někdy svézt musí to bejt luxus........ A přeju ať pěkně slouží.....

Tak třeba se podkáme na nějakym srazu a svezu Tě

Odesláno

Sorry za off topic kde sis nechaval delat ten udplex? a na kolik te prisel?? a jeste jakej to melo u diesla zvuk?

Jsem ho koupil od jednoho kamaráda co ho měl na 406 cupe V6 ale cenu už nevím

Jinak zkuk to trochu udelal až jsem se divil.

Video se zvukem dám pak na YOUTUBE

Odesláno
Původně zaslal: wooody

když jsem ho potkal par dnů po koupi tak to chtěl zvyšovat.

ma to pozink něco to vydrží. to je pak auto na ho... když ho na zimu zavřeš do garaže.

Odesláno

Mam v podstate to samy co ty si mel a planuju taky ladaka a parave sem se chtel optat esli to treba hur nejelo nebo tak neco no.. proste nemam zkusenosti s ladakem na dieslu no

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Že by se tu někdo nechal inspirovat? :D

NO jasny:) mam uz i vyhlidnutej:) od JP vyfuky:D tam je jeden ovalnej a peknej?)

Odesláno

Mam v podstate to samy co ty si mel a planuju taky ladaka a parave sem se chtel optat esli to treba hur nejelo nebo tak neco no.. proste nemam zkusenosti s ladakem na dieslu no

Jelo to normálně a přišlo že i možná lip.

Odesláno

Jelo to normálně a přišlo že i možná lip.

To sem chtel vedet:)

Odesláno

Tady mám zatím zvuk BMW kdyby jste někdo chtěl slyšet :D

a ještě jedno

Velmi velmi luxusní. :super

Agressor: odmysli si 4 válce, 230 koní, přimysli si trochu chrochtání a máš 406tou. :D

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Tady mám zatím zvuk BMW kdyby jste někdo chtěl slyšet :D

a ještě jedno

Velmi velmi luxusní. :super

Agressor: odmysli si 4 válce, 230 koní, přimysli si trochu chrochtání a máš 406tou. :D

Mno priznejme si ze to trosku nejde:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...