Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Alesek

Vypadá to zajímavě:) Akorát otázečka co budeš dělat s černýma hadicema?Necháš jak jsou nebo taky nějakej plán?

Díky.Chtěl bych nějakej potah na hadice a elektroinstalaci,ale co jsem zatím viděl,tak mě nic nezaujalo:(
Odesláno

Jinak teď jsem přišel z garáže a můžu si koneně říct HOTOVO:myslim Teda co se čokoládové a zlaté týče,mám tu pár fotek jak to vypadá,já jsem docela s výsledkem spokojený,snad mi to nějakej čas vydrží:D

Odesláno

Tady jsou zlaté podložky,třmeny,šrouby...jinak jsou tam ještě lakované pružiny a spoustu věcí na podvozku,které nejsou kvůli kolu a brzdám vidět:( Ale snad to pomůže trochu proti povětrnostním vlivům:D

post-0-14109607414323_thumb.jpg

Odesláno

Hraju jak můžu:D Interiér chci komplet do kůže,ale záleží na financích,ty sedačky asi doma kvalitně neudělám,ale snad se zadaří:D

Odesláno

Díky:DNa výstavu to ještě není (a nebude),ale díky,jen jsem zvědavej až to uschne jak to bude vypadat,ta čokoládová by měla malinko zesvětlit:myslim

[upravil dne 3/6/09 309GT]

Odesláno
Původně zaslal: MALE FROG

Čoveče tak tě čekám na kolaudaci:D móóóc pěkná čokoládka:D

Včera sem tě viděl v akci na Světelský...

Bude,bude:D Je to možný,letěl jsem pro cigára:D
Odesláno
Původně zaslal: čakom

zajimavá kombinace barev;)

vypadá to pěkně:super

Díky:D Snad se potkáme někde na srazu,ale zatím mi to nevychází,buď je problém v času nebo financích:( Ale asni jeden z nás neplánuje dát auto do barevných kovů,tak se snad někde sejdem,maximálně finále TC v Brně to jistí:D
Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Díky:D Snad se potkáme někde na srazu,ale zatím mi to nevychází,buď je problém v času nebo financích:( Ale asni jeden z nás neplánuje dát auto do barevných kovů,tak se snad někde sejdem,maximálně finále TC v Brně to jistí:D

mě to ted taky nevýhází. a když to vyjde tak je zas na nic počasí:nevim

do Brna bych měl jet mám to kousek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...