čakom Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: N3R3Z chtěl sem se zeptat, jak takovýhle úpravy lezou do peněz? jinak už se těším až to bude s novým lakem... záleží na tom co vše si dokážeš udělát sám;) Citovat
309GT Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: riderRLM Původně zaslal: 309GT A zadní nárazník-na fotce pouze nasazený pro představu,nevyhnu se menším úpravám protože má asi o 3cm na každé straně delší bočnice,ale již se na tom pracuje a možná ještě dnes večer bude O.K celkom pekne a ako to je s uchytmi? su rovnake alebo si to nejak prerobil ? /úchyty jsou úplně na jiných místech,chce to trochu improvizace:D Vzal jsem původní úchyty a svařil je k nárazníku,ale nepasuje ani výztuha,já ji úplně vyndal Citovat
309GT Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: N3R3Z chtěl sem se zeptat, jak takovýhle úpravy lezou do peněz? jinak už se těším až to bude s novým lakem... Jak pravil Čakom,když máš čas,chuť a nějaký alespoň základní nářadí tak to na moc peněz nevyjde,všechny díly co jsem použil jsou buď originální ale doma upravené nebo z vrakovišťě.Ale stojí to zase víc času...je to jedno z druhym:) Co se týká laku tak bych to chtěl mít do března alespoň v plniči a pak se definitivně rozhodnu do jaké barvy auto půjde,protože nejsem ještě rozhodnutej Citovat
309Fun Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: 309Fun Heh,tak s kapotou si me predbehl,ja ji chci delat pristi mesic.Co se tyce toho narazniku fusarina co ? Ja delal to samy a uz to nechci ani videt Koukám že jsme na stejné vlně Taky máš zadní z 306?Nejhorší bylo vydolovat tu výztuhu,ještě dnes ho zkrátím a pak se uvidí co a jak EE,ja myslel predni naraznik,taky jsem ho kitoval+lehce svarel plasty a potom sem ho hodil do laku,zatim to drzi,nikde nepraska,tak doufam ze to tak zustane forever.Zadni naraznik budu delat taky,ale upravim original,trochu ho nastavim,aby se v nem dala udelat dira pro vyfuk a pude taky do laku.Potom to vidim na tu kapotu a jeste budu delat zadni svetla.Vydoluju z nich ten plast s dirama pro zarovky a dam misto nej rovnou kuprexitovou desku s ledkama,pak hodim foto,jak to vsechno dopadlo Citovat
309GT Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Určitě se potom pochlub!Já budu dělat zadní světla nejspíš z modulů Hella,jestli je seženu....To zase bude pakárna Citovat
Béďa Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 trosku ale nevideli jsem se nedavno v hypernove v HB?? jestli ne, tak si te s nekym pletu.. Citovat
309GT Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Béďa trosku ale nevideli jsem se nedavno v hypernove v HB?? jestli ne, tak si te s nekym pletu.. Já si myslím že určitě Ale taky jsem si nebyl jistej jestli jsi to ty:D Citovat
Béďa Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Béďa trosku ale nevideli jsem se nedavno v hypernove v HB?? jestli ne, tak si te s nekym pletu.. Já si myslím že určitě Ale taky jsem si nebyl jistej jestli jsi to ty:D tak vida, no musis se castejc ukazat na nejakym srazu aby jsem priste vedeli.. Citovat
309GT Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Béďa Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Béďa trosku ale nevideli jsem se nedavno v hypernove v HB?? jestli ne, tak si te s nekym pletu.. Já si myslím že určitě Ale taky jsem si nebyl jistej jestli jsi to ty:D tak vida, no musis se castejc ukazat na nejakym srazu aby jsem priste vedeli.. Jen co budu mít auto v cajku tak určitě zajedu.....už aby to bylo:roll Citovat
309GT Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Tak se mi povedlo konečně dopasovat zadní nárazník z P306:P Čekal jsem že to půjde blbě,ale opak byl pravdou a bylo to takový mazlení Citovat
309Fun Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 S tim zadnim naraznikem si me hodne inspiroval,nejdriv sem chtel upravovat puvodni,ale tohle me docela zaujalo,ja do toho snad pudu taky Citovat
309GT Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: 309Fun S tim zadnim naraznikem si me hodne inspiroval,nejdriv sem chtel upravovat puvodni,ale tohle me docela zaujalo,ja do toho snad pudu taky Jasný Díky....Já chtěl původně jinej,ale nesehnal jsem ho a pak mi kamárad z německýho clubu 309er.de poslal alternativu.Jinak jsem zahladil ten originální ale nebylo to ono,tenhle je i do vejšky větší a navíc pasuje nádherně na šířku,opravdu se to napasovává jedna báseň:roker Citovat
309GT Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Akorát teda musim ještě ohnout nebo uříznout vlečné očko:) Citovat
čakom Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 309GT: ze zadu ten narazník vypadá dobře ještě by to chtělo nějaký foto z boku. Citovat
drak309 Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Sakra ty zvíře, ta kára normálně omládla je to super, co ten motor postoupil jsi nějak? Citovat
309GT Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 Původně zaslal: drak309 Sakra ty zvíře, ta kára normálně omládla je to super, co ten motor postoupil jsi nějak? Díky,na motor jsem ještě nesahal,není na to teď čas ani rozpočet:/ Ale všichni mi to rozmlouvají,dá se říct že docela úspěšně.Přeci jen by se do toho muselo hodně řezat a když to tak vezmu tak na celém čumáku by byla půl roku práce k ničemu....ale uvidíme,třeba se i něco odehraje:myslim Citovat
309GT Odesláno 21. leden 2009 Autor Odesláno 21. leden 2009 Tak jsem se konečně rozhoupal:D V pondělí večer jsem zkusil funkci xenonů a naštěstí všechno funguje jak má a pak už mi nebránilo nic pustit se do přední optiky.Zatím to není finální verze samozdřejmě,ale už vím jak to asi bude probíhat (zástavba).Tak tedy přidávám foto NEFINÁLNÍ verze přední čiré optiky P309 s čočkama,andělskýma očíčkama a xononama H7 6000K Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.