Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Původně zaslal: čakom

jak stíháš mýto?

Snad jo,teď mám hotový brzdy,lanovody,budu mít půjčený origo díly a když mě nevyhoděj z STK tak bych mohl dojet:D Jestli se to teda někde po cestě neposere....:D

tak snad se tam potkáme;)

Odesláno

Původně zaslal: 309GT

jak stíháš mýto?

Snad jo,teď mám hotový brzdy,lanovody,budu mít půjčený origo díly a když mě nevyhoděj z STK tak bych mohl dojet:D Jestli se to teda někde po cestě neposere....:D

tak snad se tam potkáme;)

Já pojedu na 75% a je jedno jestli 309 nebo s kamarádama,ale radši bych svojim autem:D
Odesláno

Dnešní den začal poněkud rozmarně,večer jsem nemohl usnout a ráno nemohl dospat,pořát se mi v hlavě motal strach,radost,nedočkavost a podobné sra*ky:D Jak to vypadalo po vypití asi 6-ti nescafe 3in1 posuďte sami,ale dle mého názoru to nebyl vůbec špatnej den!

Odesláno

A tím je to asi pro dnešek všechno,musíme nechat barvu vytvrdnout a pak auto zase postavit (už se na to opravdu těšim:( ),tak že příští tejden bych mohl už možná lítat,teda hlavně vlítnout na stk:D:myslim

Odesláno
Původně zaslal: riderRLM

hm to si setko stirekal aj ventilatory ? :-D tak na hrubo eh ...ale pekne pekne

I ventilátory,bylo to schválně,chci aby byli vidět;) Díky
Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Je to kočka. :super Zatím tedy poněkud odhalená, ale i přesto už se těším na Mýto. :super

Díky:DSnad to klapne a na mejtu bude se mnou,hlavně to doskládat a projít STK:D
Odesláno
Původně zaslal: N3R3Z

pěkný, ale očekával jsem trošku tmavší barvu :) možná až budou fotky na denním světle změním názor :) i tak dobrá práce

No,o moc tmavší to nebude,ale já jsem chtěl krémovou,dá se říct capuchino,ale sám jsem zvědavej jak to bude vypadat,zatím to jen spinká v garáži:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...