stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: KoNG tak po asi 2 hodinách zařizování jsou kola uspešně zapsána v TP měl bych dotaz co vše je potřeba na zapsání kol?? Jak to probíhá na technické atd.. Taky musím kola nechat zapsat tak abych měl představu.. díky.. Obnáší to mo táž dle Typového listu Pneumatika + rafek - návštěva na STK s potvrzením typového listu technikem \"K\" (300kč) - a pak už jenom zapsání na Dopravce (100kč) jsem v tomhle laik! Co přesně je typový list, kde ho seženu a potvrdí mi ho kdo?? kde?? Citovat
KoNG Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: KoNG tak po asi 2 hodinách zařizování jsou kola uspešně zapsána v TP měl bych dotaz co vše je potřeba na zapsání kol?? Jak to probíhá na technické atd.. Taky musím kola nechat zapsat tak abych měl představu.. díky.. Obnáší to mo táž dle Typového listu Pneumatika + rafek - návštěva na STK s potvrzením typového listu technikem \"K\" (300kč) - a pak už jenom zapsání na Dopravce (100kč) jsem v tomhle laik! Co přesně je typový list, kde ho seženu a potvrdí mi ho kdo?? kde?? Typový list jde vyžádat k novým ALU kolům od prodejce, určuje to jaké pneu jde v kompinaci s ráfkem použít [upravil dne 23.4.2008 KoNG] Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: KoNG tak po asi 2 hodinách zařizování jsou kola uspešně zapsána v TP měl bych dotaz co vše je potřeba na zapsání kol?? Jak to probíhá na technické atd.. Taky musím kola nechat zapsat tak abych měl představu.. díky.. Obnáší to mo táž dle Typového listu Pneumatika + rafek - návštěva na STK s potvrzením typového listu technikem \"K\" (300kč) - a pak už jenom zapsání na Dopravce (100kč) jsem v tomhle laik! Co přesně je typový list, kde ho seženu a potvrdí mi ho kdo?? kde?? Typový list jde vyžádat k novým ALU kolům od prodejce, určuje to jaké pneu jde v kompinaci s ráfkem použít [upravil dne 23.4.2008 KoNG] A je to nějaký univerzální nebo je ke každé značce?? mám kola FondMetal.. Citovat
KoNG Odesláno 23. duben 2008 Autor Odesláno 23. duben 2008 Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: KoNG Původně zaslal: stalmik Původně zaslal: KoNG tak po asi 2 hodinách zařizování jsou kola uspešně zapsána v TP měl bych dotaz co vše je potřeba na zapsání kol?? Jak to probíhá na technické atd.. Taky musím kola nechat zapsat tak abych měl představu.. díky.. Obnáší to mo táž dle Typového listu Pneumatika + rafek - návštěva na STK s potvrzením typového listu technikem \"K\" (300kč) - a pak už jenom zapsání na Dopravce (100kč) jsem v tomhle laik! Co přesně je typový list, kde ho seženu a potvrdí mi ho kdo?? kde?? Typový list jde vyžádat k novým ALU kolům od prodejce, určuje to jaké pneu jde v kompinaci s ráfkem použít [upravil dne 23.4.2008 KoNG] A je to nějaký univerzální nebo je ke každé značce?? mám kola FondMetal.. Ke každé značce musí být jiné Citovat
stalmik Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 super KONGu děkuji za info.. teď už jenom zajet za prodejcem a vyžádat si ho.. Pneumatiky mi vybírali podle ráfku tak předpokládam že právě podle tohohle listu.. Citovat
KoNG Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 Toto už je po umytí vozu zatím bez leštění [upravil dne 24.4.2008 KoNG] Citovat
Béďa Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 tahle modra je fakt krasna.. vypada to moc pekne.. Citovat
KoNG Odesláno 24. duben 2008 Autor Odesláno 24. duben 2008 díky taky se mi tato barva líbi na jakýmkoliv Pažoutu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.