tutiss Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 zdravim .mam peugeot 406 break .asi 2 tyzdne je to rok 2000. po zhasnuti motora mi nieco bzuci v oblasti motora.ak pohnem s kablom,tak to prestane.nemate s tym neake skusenosti? asi bude nevyhnutna diagnostika.co? este pri zamikani alebo odomikani auta dialkovym mi blikaju iba prave smerovky.neviete co by v tom mohlo byt?myslel som ze je to v konektore ale ten je v poriadku.napiste ak viete.diky Citovat
VIP3R Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Napiš co máš za typ motoru. U mě (1.8 16V) po zhasnutí motoru taky něco bzučí (tuším že to dělá čerpadlo a krokáč) - mělo by to být normální chování. Citovat
Harlley Odesláno 21. duben 2008 Odesláno 21. duben 2008 Mam to stejně a mam 2.0HDI nevím sice co to je ale po chvilce to samo přestane. Citovat
tutiss Odesláno 21. duben 2008 Autor Odesláno 21. duben 2008 ja mam motor hdi.ked pohybem s kablom tak to cvakne avypne sa to.uz mi to vybilo bateriu.asi to chce napichnut na pocitac. Citovat
tutiss Odesláno 22. duben 2008 Autor Odesláno 22. duben 2008 no tak ze zahada je vyriesena.prehoreny kabel,skrat a hotovo cela sranda.este ze som na to prisiel sam .ale kontrola kablov je nevyhnutna. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.