aaischa Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: aaischa ahoj, na radu Marcela sem obhlidnul vyndani desticek jestli nejsou prirezly v brzdici a nekrizej se, oboje bez kousicku rzi (nabarveny ) ku spokojenosti barva drzi, takze ok, ale zisteni jiny, pistek je dost napevno, nevim jak moc lehce tezko se ma dat zamacknout...? Cet sem neco o jeho rozhejbavani, tak se ptam. Hadicky gumovy dosti rozpraskany pri ohybu fakt fest.. O tom sem uz cet, ze pouzit favoritacky, takze kdyz si o ne reknu v autokelly tak neni problem? Tam jak je spoj kovova, gumova hadicka tak tam se to povoli a nasroubuje nova nebo to bejva zarezly a je to problem.. Dekuji Citovat
sana Odesláno 20. duben 2008 Odesláno 20. duben 2008 no na 309 som vcera menil kotuce+dostisky a musim povedat ze vsetko som mal a ostatne co ostalo¨je relativne v pohode a so sa tyka toho piestika tak na jednej strane isiel lahsie a na druhej hrosie ale urcite nie ako pisu sudruhovia ze kliestami pekne monterpakou a mal som co robit to zasunut( piestik) takze to ide dost tazko A ano tam sa to povoli a z casu na cas ak nemas dobre kluce+ je to cele hrdzave a zasrane strhnes tu kovovu a vtedy je problem Ako niekedy to ide v poho a niekedy sa to poserie Citovat
aaischa Odesláno 20. duben 2008 Autor Odesláno 20. duben 2008 v pondeli jedu pro ty hadičky tak uvidim jak to pak pude, dík Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.