Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: aaischa

ahoj, na radu Marcela sem obhlidnul vyndani desticek jestli nejsou prirezly v brzdici a nekrizej se, oboje bez kousicku rzi (nabarveny ) ku spokojenosti barva drzi, takze ok, ale zisteni jiny, pistek je dost napevno, nevim jak moc lehce tezko se ma dat zamacknout...? Cet sem neco o jeho rozhejbavani, tak se ptam. Hadicky gumovy dosti rozpraskany pri ohybu fakt fest.. O tom sem uz cet, ze pouzit favoritacky, takze kdyz si o ne reknu v autokelly tak neni problem? Tam jak je spoj kovova, gumova hadicka tak tam se to povoli a nasroubuje nova nebo to bejva zarezly a je to problem.. Dekuji

Odesláno

no na 309 som vcera menil kotuce+dostisky a musim povedat ze vsetko som mal a ostatne co ostalo¨je relativne v pohode a so sa tyka toho piestika tak na jednej strane isiel lahsie a na druhej hrosie ale urcite nie ako pisu sudruhovia ze kliestami pekne monterpakou a mal som co robit to zasunut( piestik) takze to ide dost tazko A ano tam sa to povoli a z casu na cas ak nemas dobre kluce+ je to cele hrdzave a zasrane strhnes tu kovovu a vtedy je problem :bojim Ako niekedy to ide v poho a niekedy sa to poserie

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...