vranilinek Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Ahoj lidi. Mam dotaz. Mozna se mi budete smat, ale je pravda ze T16 motor je vlastne Mi16 motor s turbem? Chtel bych totiz do me Mi16 dat to turbo. Je to turbo od Garetta? Vim ze to zni jako bastl:D , ale chtel bych na ty svy krasce nekde nahnat nejaky koniky navic....zkratka trosku rozsirit stado...ale abych nemusel kupovat ten TURBO kit...1000 liber se mi zda dost:nevim Tak nejak poradte...dik Jo a jeste...jsem vlastnikem P405 Mi16x4 r.v. 1989....tak dik:super Citovat
pastorek Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 No neviem či je to rozumný nápad. Prepĺňané motory majú viac rozdielnych súčiastok než len potrubia a turbo.( minimálne dávkovanie paliva, časovanie ventilov, medzichladič vzduchu) Možno by bola schodnejšia cesta cez chip tuning. Citovat
Neon Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 No, tak to se Ti smát budou, protože na tom motoru je 80% jinejch! A jakýkoli bastlení je v podstatě dražší, než koupit rovnou auto s turbem, tedy T16, do který budeš stejně sypat pořád hromadu peněz a nějaký díly je problém vůbec sehnat anebo je na ně čekačka z Francie jako sviňa ... GOOD LUCK Citovat
Maverick Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Chlape vykašli se na to, nemá to cenu:myslim Touhle myšlenkou se tu zabývalo už dost lidí (i já) ale nakonec, pokud vim, tak to všichni vzdaly. Tady máš dva odkazy, kde se to probíralo. 405 Mi16=>T16 turbo na MI16 Citovat
savrill Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 taky mě to napadlo ale když se zamyslíš nad tim jak funguje turbo a co potřebuje aby fungovalo tak je toho dost co předělávat a dost co zkazit. Citovat
voštík Odesláno 23. duben 2008 Odesláno 23. duben 2008 ted trochu osobnich zkusenosti: motory jsou si podobne jen na oko - blok a hlava jsou totozne,vse ostatni je jine...Az na konfekci v podobe vodnipumpy, ozubenych kol na vackach... co budes muset sehnat: Pisty, ojnice, klikovku, vacky, svody, turbo, trubky na mazani a chlazeni turba, mezichladic, vymyslet dale vodni chladic na chlazeni turba - je toho dost co? A to jsem na furu zapomnel. Resume: pokud trvas na turbu do micka, kup turbokit z UK 1000Ł = asi 35.000CZK a za tohle tu paradu nesezenes. PS:cena turbokitu je vc. turba samotneho? PS2: sny jsou od toho aby se plnily - vtomto pripadku bych plnil cestou koupe jinyho kusu Citovat
Bohouš Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 Chceš T16ku ??? :mrk http://www.webmycar.com/zonecar/webacar.nsf/annonces-auto?openform&cat=VENTE%20VEHICULE%24PEUGEOT%24405%20T16 Citovat
savrill Odesláno 24. duben 2008 Odesláno 24. duben 2008 ty vole krásný T16 balim valník a jedu do francie:potlesk Citovat
Neon Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: savrill ty vole krásný T16 balim valník a jedu do francie:potlesk A přibude další z těch, co bude mít vzhledově nádherný auto, ale k prdu zaparkovaný v garáži a čekající na nějakou součástu, která se odporoučela do věčných lovišť ... \"Téčkaři\": neberte to prosim nikterak osobně, ale to je prstě fakt ... Citovat
voštík Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 hele, zas tak strasny to nejni. jamam zaparkovano kvuli me liknavosti. nepotrebuju stim jezdit tak me to nijak nenuti... Ale v celku mas pravdu, trosku vic to parkuje, nez by bylo zdravo Citovat
Neon Odesláno 25. duben 2008 Odesláno 25. duben 2008 Původně zaslal: voštík hele, zas tak strasny to nejni. jamam zaparkovano kvuli me liknavosti. nepotrebuju stim jezdit tak me to nijak nenuti... Ale v celku mas pravdu, trosku vic to parkuje, nez by bylo zdravo Voštíku, kdyby to bylo jen jedno auto, tak to nevypustim z huby velebnosti, ale už jsem tu nějaký ten čtvrtek a vim, že obeceně Tééčka spíš stojej a když jezděj, tak \"napůl\" ... Ale jako kdyby bylo dobře servisovatelný a díly za hubičku a dobře k sehnání, tak já osobně jsem adept, kterej má doma klidně 2 ... pro mě i maminu ... Teda ještě by to muselo baštit kolem 7mi na 100 Citovat
Bohouš Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 HELE na co narážíš ????? :bacha:bacha Na Seči se náhodou potkali 2 v provozuschopném stavu :D:D [upravil dne 12/5/2008 Bohouš] Citovat
voštík Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 A koukam, ze Biffovi chybi nejaky ten tapecir na kapote a Bohous to dotlacil na 0.3 BAR, to je vykon No... aspon se pohybujete kuciiii. 2Neon: kolik jich krome te moji nejezdi? DJ sic nejaky trablik ma, ale myslim, ze to jinak jezdi asi jako Bohousovi. A Biff,ten ma prece temer super stav... teda az na ten tapecir po kapotou .. jo a ty kola... jo a jeste ta cira optika..... To tomu karu moc neslusi.... Ale aspon maji oba kridlo,ktery tam ma bejt :nevimTo me se opira o stenu sklepa....s malou prasklinkou Vsak pockejte az se sejdem aspon 3.. mozna i Belotygrosh, ze by dojel? [upravil dne 12/5/2008 voštík] Citovat
BiFF Odesláno 12. květen 2008 Odesláno 12. květen 2008 Vostik: Kazdemu se libi neco jineho Tapecir mam doma jenom ho tam musim dat ,jsem nejak nemel cas ho tam vratit [upravil dne 12/5/08 BiFF] Citovat
Bohouš Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Voštík - jen si rejpej rypáku - už mám kontakt na auto elektrikáře, kterej mě ten můj problém prej voleví......takže uvidíme Jo a troufnu si říct, že mě to jede tak o 50% lépe než DJovi......tomu to opravdu jen leze Citovat
voštík Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 nj, DJovi to spis parkuje , aspon to ma na ocich BiFF- jsem si nemoh nerejpnout.... Ja jsem spis zastance originalu nebo aspon technickeho tuningu, nez tuningu nejakeho optickeho. Peace Boh: a nerikals to uz o nekolik jinejch ? Citovat
Bohouš Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 voštík - tohle je prej nějakej poctivej machroman co s měřákem chodí i spát, sice se mu nedá vůbec dovolat, nemá vůbec čas atd.... ale je tu jistá šance, takže uvidíme. Možná ale Venca dřív dotáhne ten speedsensor Citovat
BiFF Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Vosta: tak ja taky nemam rad tuning jako nejake pekla ale kdyz tam nahodis kola a svetla neda se tomu rikat tuning , je to spis takove skrasleni snad jsem to napsal dobre Citovat
voštík Odesláno 13. květen 2008 Odesláno 13. květen 2008 Boh: hu is Venca? Neco bych ev. z tecka jeste potreboval - jen tak jako takovou konfekci teplotni cidlo do vetraku - at mi meri teplomer.... Kurna, ted me napada, neni to nahodou kvuli tomu, ze to vsecko nejzdi? :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.