Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi. Mam dotaz. Mozna se mi budete smat, ale je pravda ze T16 motor je vlastne Mi16 motor s turbem? Chtel bych totiz do me Mi16 dat to turbo. Je to turbo od Garetta? Vim ze to zni jako bastl:D , ale chtel bych na ty svy krasce nekde nahnat nejaky koniky navic....zkratka trosku rozsirit stado...ale abych nemusel kupovat ten TURBO kit...1000 liber se mi zda dost:nevim Tak nejak poradte...dik

Jo a jeste...jsem vlastnikem P405 Mi16x4 r.v. 1989....tak dik:super

Odesláno

No neviem či je to rozumný nápad. Prepĺňané motory majú viac rozdielnych súčiastok než len potrubia a turbo.( minimálne dávkovanie paliva, časovanie ventilov, medzichladič vzduchu) Možno by bola schodnejšia cesta cez chip tuning.

Odesláno

No, tak to se Ti smát budou, protože na tom motoru je 80% jinejch! A jakýkoli bastlení je v podstatě dražší, než koupit rovnou auto s turbem, tedy T16, do který budeš stejně sypat pořád hromadu peněz a nějaký díly je problém vůbec sehnat anebo je na ně čekačka z Francie jako sviňa ...

GOOD LUCK ;)

Odesláno

ted trochu osobnich zkusenosti:

motory jsou si podobne jen na oko - blok a hlava jsou totozne,vse ostatni je jine...Az na konfekci v podobe vodnipumpy, ozubenych kol na vackach...

co budes muset sehnat:

Pisty, ojnice, klikovku, vacky, svody, turbo, trubky na mazani a chlazeni turba, mezichladic, vymyslet dale vodni chladic na chlazeni turba - je toho dost co? A to jsem na furu zapomnel.

Resume:

pokud trvas na turbu do micka, kup turbokit z UK 1000Ł = asi 35.000CZK a za tohle tu paradu nesezenes.

PS:cena turbokitu je vc. turba samotneho?

PS2: sny jsou od toho aby se plnily - vtomto pripadku bych plnil cestou koupe jinyho kusu :papa

Odesláno
Původně zaslal: savrill

ty vole krásný T16 balim valník a jedu do francie:potlesk

A přibude další z těch, co bude mít vzhledově nádherný auto, ale k prdu zaparkovaný v garáži a čekající na nějakou součástu, která se odporoučela do věčných lovišť ... :roker:D

\"Téčkaři\": neberte to prosim nikterak osobně, ale to je prstě fakt ... :aut:D

Odesláno

hele, zas tak strasny to nejni. jamam zaparkovano kvuli me liknavosti. nepotrebuju stim jezdit tak me to nijak nenuti...:roker

Ale v celku mas pravdu, trosku vic to parkuje, nez by bylo zdravo :)

Odesláno
Původně zaslal: voštík

hele, zas tak strasny to nejni. jamam zaparkovano kvuli me liknavosti. nepotrebuju stim jezdit tak me to nijak nenuti...:roker

Ale v celku mas pravdu, trosku vic to parkuje, nez by bylo zdravo :)

Voštíku, kdyby to bylo jen jedno auto, tak to nevypustim z huby velebnosti, ale už jsem tu nějaký ten čtvrtek a vim, že obeceně Tééčka spíš stojej a když jezděj, tak \"napůl\" ... Ale jako kdyby bylo dobře servisovatelný a díly za hubičku a dobře k sehnání, tak já osobně jsem adept, kterej má doma klidně 2 ... pro mě i maminu ...

Teda ještě by to muselo baštit kolem 7mi na 100 :aut:)

• O 3 týdny později...
Odesláno

A koukam, ze Biffovi chybi nejaky ten tapecir na kapote :) a Bohous to dotlacil na 0.3 BAR, to je vykon :) No... aspon se pohybujete kuciiii.

2Neon: kolik jich krome te moji nejezdi? DJ sic nejaky trablik ma, ale myslim, ze to jinak jezdi asi jako Bohousovi. A Biff,ten ma prece temer super stav... teda az na ten tapecir po kapotou :D.. jo a ty kola... jo a jeste ta cira optika..... To tomu karu moc neslusi.... Ale aspon maji oba kridlo,ktery tam ma bejt :nevim:nevimTo me se opira o stenu sklepa....s malou prasklinkou :D

Vsak pockejte az se sejdem aspon 3.. mozna i Belotygrosh, ze by dojel?:roker

[upravil dne 12/5/2008 voštík]

Odesláno

Voštík - jen si rejpej rypáku :D - už mám kontakt na auto elektrikáře, kterej mě ten můj problém prej voleví......takže uvidíme :mrk Jo a troufnu si říct, že mě to jede tak o 50% lépe než DJovi......tomu to opravdu jen leze :nevim

Odesláno

nj, DJovi to spis parkuje :D, aspon to ma na ocich :D

BiFF- jsem si nemoh nerejpnout.... Ja jsem spis zastance originalu nebo aspon technickeho tuningu, nez tuningu nejakeho optickeho. Peace :)

Boh: a nerikals to uz o nekolik jinejch ?

Odesláno

voštík - tohle je prej nějakej poctivej machroman co s měřákem chodí i spát, sice se mu nedá vůbec dovolat, nemá vůbec čas atd.... ale je tu jistá šance, takže uvidíme. Možná ale Venca dřív dotáhne ten speedsensor ;)

Odesláno

Vosta: tak ja taky nemam rad tuning jako nejake pekla ale kdyz tam nahodis kola a svetla neda se tomu rikat tuning , je to spis takove skrasleni ;) snad jsem to napsal dobre :D

Odesláno

Boh: hu is Venca? Neco bych ev. z tecka jeste potreboval - jen tak jako takovou konfekci :D

teplotni cidlo do vetraku - at mi meri teplomer.... Kurna, ted me napada, neni to nahodou kvuli tomu, ze to vsecko nejzdi? :D :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...