Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte

v poslednej dome mi zacina coraz viacej liezt na nervy rozne vrzgynie a praskanie intreierovych plastov, hlavne niekde zozadu a z palubovky

Ako ste na tom vy ostatni ??

riesite to, alebo vam to nerobi problemy ??

306 XS HDi 3 dver Black 1999

Odesláno

hele taky mi začínaj vrzat plasty ze zadních sloupků.to je těma našema nááádhernejma silnicema.všechno se po chvíli zorhrká,vyklepe,rozsype atd.napiš si to do hledání,mám pocit že se to tu někde řešilo

Odesláno

presne tak, s tym neurobis nic. ja som to skusal, podlepovat takou penovou paskou, vytlmovat, pchat pod to molitany, umele runo. auto bolo tichsie ale furt si nieco vrylo. holt je to choroba francuzskych aut. ale furt lepsie ked tam nieco hrka a spolahlivo to jazdi, ako ked nehrka ale treba stale nieco opravovat.

Odesláno

No ty plasty sice fakt vržou, ale takové hrozné to není stačí někdy pořádně dotáhnout nebo případně ty spoje namazat něčím mastným, ale ne olejem :bacha teď jsem u kamaráda viděl takovy sprej zkoušeli jsme to a bylo to super ještě zjistím co to přesně bylo

Odesláno
Původně zaslal: agresssor

A pomohla by rozperka aby se tak nekroutila kastle a tudiz pak nevrzal interier???

100% účinok na odstránenie pazvukov v Peugeote je iba neštartovať a nejazdiť. :D

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

A pomohla by rozperka aby se tak nekroutila kastle a tudiz pak nevrzal interier???

100% účinok na odstránenie pazvukov v Peugeote je iba neštartovať a nejazdiť. :D

A nebo mít hodně dobrou zvukovou aparaturu:D

Odesláno

Původně zaslal: pastorek

A nebo mít hodně dobrou zvukovou aparaturu:D

... nesmie sa to prehnať. Od 200 Watt hore zase vyliezajú skrutky z podbehov :D:D

[upravil dne 17/4/08 pastorek]

Odesláno

ja som to skusal opacne. postupne som hladal co vrga, klepe, vibruje a odstranoval som. lenze vzdy ked som nieco odstranil, zacal som pocut nieco ine. dosiel som na to ze to je tiez cesta do pekla. rovnako ako druhy extrem, pustat na hlas radio

Odesláno
Původně zaslal: PeterG

ja som to skusal opacne. postupne som hladal co vrga, klepe, vibruje a odstranoval som. lenze vzdy ked som nieco odstranil, zacal som pocut nieco ine. dosiel som na to ze to je tiez cesta do pekla. rovnako ako druhy extrem, pustat na hlas radio

To rádio neber vážne. To bol iba fór. Preto to bolo vždy obložené vyškereným smajlíkom.

Odesláno
Původně zaslal: Creams

No ty plasty sice fakt vržou, ale takové hrozné to není stačí někdy pořádně dotáhnout nebo případně ty spoje namazat něčím mastným, ale ne olejem :bacha teď jsem u kamaráda viděl takovy sprej zkoušeli jsme to a bylo to super ještě zjistím co to přesně bylo

montazna pena zaberie urcite :aut

Odesláno

Jako neviem aky problem, ked sa do toho obujes, da sa vytlmit vsetko. Na tomto peugeote zacal vrzgat iba plast pod tachometrom, ten som vytlmil, a je ticho.

pouzivam na to tak taku samolepiacu pasku s takou penou. Hruba je asi pol CM, a da sa zmagnut na kustek.

Na punte co som mal predtym, vrzagalo tiez vsetko, tiez hnusne tvrde plasty. Rozobral som skoro vsetko co sa na paubovke rozobrat dalo, a vsade kde boli plasty uchytene, a kde sa spolu stretavali, som najebal tej peny.

Na niektore som pouzil aj tu vytlmovaciu panu co sa tak nafukuje, to je tez bomba. A nehrkotalo mi nic. Len to chce poriadne spravit, nie len tak naoko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...