Miku Odesláno 15. duben 2008 Odesláno 15. duben 2008 Tuning Motor Show Kopřivnice 19. dubna 2008 , polygon Tatra Kopřivnice GPS souřadnice: 49°35\'48.62\"N, 18°9\'42.88\"E Jede někdo ? Citovat
Creams Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 No osobně nepojedu, protože auto nebude hotové a celkově jak aktuálně vypadá počasí tak to bude oničem ! Objevím se tam určo na podzim Citovat
jakub106GTI Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Původně zaslal: mino na 99% Pojedeš sprinty? Citovat
Přema Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Pokud jsi nepojedu do čech pro auto tak se tam uvidíme..... Citovat
Algol Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Počasí má být ne moc pěkné, v průběhu dne od JZ zatahování a déšť, teplota sice pěkná, ale na polygonu v dešti to není žádná zábava...asi vynechám, jako poslední 2 roky pravidelně.... Citovat
chuck11 Odesláno 16. duben 2008 Odesláno 16. duben 2008 Uvidím dle počasí,pokud bude hezky tak se tam objevím:super Citovat
mino Odesláno 17. duben 2008 Odesláno 17. duben 2008 Původně zaslal: jakub106GTI Původně zaslal: mino na 99% Pojedeš sprinty? Mam? Tak zkusím a uvidí se;) Citovat
mino Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Tak jak se vam to libilo?Byl tam vubec nekdo z klubu? Citovat
peugeotkovic Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: mino Tak jak se vam to libilo?Byl tam vubec nekdo z klubu? Tys tam byl..?Já musela do práce a pak už bylo i škaredě a zima.. Přitom jsem mohla mít vstup zdarma-švagr dělá v tipcars.. Stejně by měli dát termín ažtak v květnu až je hezky a teplo:myslim Citovat
mino Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 JJ byl jsem,i sprintiky jsem si dal:)Pocasi nebylo nejlepsi,ale hlavne ze neprselo.Jo a ten termin mohli klidne o mesic posunout. Citovat
peugeotkovic Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: mino JJ byl jsem,i sprintiky jsem si dal:)Pocasi nebylo nejlepsi,ale hlavne ze neprselo.Jo a ten termin mohli klidne o mesic posunout. No je třeba jim domluvit!!! A nějaké fotečky máš..? Citovat
mino Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Fotecky bohu zel nemam,mam fotak v dupe ale tady neco je http://www.koprivka.ic.cz/ Citovat
chuck11 Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 JJ taky jsem tam byl,k odpoledni se trošku ochladilo ale nevadí .Na sprintech bylo víc 106 S16.Jo a byla tam i tuším 405 z vlaječkou na zadním okně Peugeot-clubu a nalepkama peugeot-clubu-přiznejte se kdo to byl:mrk .Přemu jsem bohužel neviděl,chtěl jsem si prohlídnout jeho autí než ho někomu střelí,ale bohužel Citovat
BiFF Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Zdravim , taky jsem se tam ukazal , ale hned na zacatku me nasral jeden mega KKT ktery to tam rozdeloval ty auta podle neho vytunene kary(cim vic plastu na sobe tim lepsi tuning pod kapotou 1,2 :-D apod ) a nevyatunene kary takze s kamosema jsme stali tam nekde dole na parkovisti takze je mozne ze jste me ani nevideli pokud jste neprochazeli cely Areal , jinak Mino mam te na sprintech natoceneho , jsem si te tocil protoze kamos jezdil taky spirnty Saxo 1.6 16v Citovat
mino Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: BiFF Zdravim , taky jsem se tam ukazal , ale hned na zacatku me nasral jeden mega KKT ktery to tam rozdeloval ty auta podle neho vytunene kary(cim vic plastu na sobe tim lepsi tuning pod kapotou 1,2 :-D apod ) a nevyatunene kary takze s kamosema jsme stali tam nekde dole na parkovisti takze je mozne ze jste me ani nevideli pokud jste neprochazeli cely Areal , jinak Mino mam te na sprintech natoceneho , jsem si te tocil protoze kamos jezdil taky spirnty Saxo 1.6 16v Presne tak,rozdeloval to jak se mu zlibilo,to si nestezujes sam. Tak ty sis me natocil jo:)a ukazes mi to?? Citovat
peugeotkovic Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: mino Původně zaslal: BiFF Zdravim , taky jsem se tam ukazal , ale hned na zacatku me nasral jeden mega KKT ktery to tam rozdeloval ty auta podle neho vytunene kary(cim vic plastu na sobe tim lepsi tuning pod kapotou 1,2 :-D apod ) a nevyatunene kary takze s kamosema jsme stali tam nekde dole na parkovisti takze je mozne ze jste me ani nevideli pokud jste neprochazeli cely Areal , jinak Mino mam te na sprintech natoceneho , jsem si te tocil protoze kamos jezdil taky spirnty Saxo 1.6 16v Presne tak,rozdeloval to jak se mu zlibilo,to si nestezujes sam. Tak ty sis me natocil jo:)a ukazes mi to?? to mino:jen se zeptám-mimo téma.. když už jsme sousedi z jednoho města.. nevíš o někom,kdo by chtěl kot\'átko..? [upravil dne 19.4.2008 peugeotkovic] Citovat
mino Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Kotatko???:DTak to opravdu nevim,ale optam se:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.