Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tuning Motor Show Kopřivnice

19. dubna 2008 , polygon Tatra Kopřivnice

GPS souřadnice: 49°35\'48.62\"N, 18°9\'42.88\"E

Jede někdo ?

Odesláno

Počasí má být ne moc pěkné, v průběhu dne od JZ zatahování a déšť, teplota sice pěkná, ale na polygonu v dešti to není žádná zábava...asi vynechám, jako poslední 2 roky pravidelně....:D

Odesláno
Původně zaslal: mino

Tak jak se vam to libilo?Byl tam vubec nekdo z klubu?

Tys tam byl..?Já musela do práce a pak už bylo i škaredě a zima..:roll Přitom jsem mohla mít vstup zdarma-švagr dělá v tipcars..:mrk

Stejně by měli dát termín ažtak v květnu až je hezky a teplo:myslim

Odesláno

JJ byl jsem,i sprintiky jsem si dal:)Pocasi nebylo nejlepsi,ale hlavne ze neprselo.Jo a ten termin mohli klidne o mesic posunout.

Odesláno

JJ taky jsem tam byl,k odpoledni se trošku ochladilo ale nevadí :cool:.Na sprintech bylo víc 106 S16.Jo a byla tam i tuším 405 z vlaječkou na zadním okně Peugeot-clubu a nalepkama peugeot-clubu-přiznejte se kdo to byl:mrk .Přemu jsem bohužel neviděl,chtěl jsem si prohlídnout jeho autí než ho někomu střelí,ale bohužel :ticho

Odesláno

Zdravim , taky jsem se tam ukazal , ale hned na zacatku me nasral jeden mega KKT ktery to tam rozdeloval ty auta podle neho vytunene kary(cim vic plastu na sobe tim lepsi tuning pod kapotou 1,2 :-D apod ) a nevyatunene kary takze s kamosema jsme stali tam nekde dole na parkovisti takze je mozne ze jste me ani nevideli pokud jste neprochazeli cely Areal , jinak Mino mam te na sprintech natoceneho , jsem si te tocil protoze kamos jezdil taky spirnty Saxo 1.6 16v ;)

Odesláno
Původně zaslal: BiFF

Zdravim , taky jsem se tam ukazal , ale hned na zacatku me nasral jeden mega KKT ktery to tam rozdeloval ty auta podle neho vytunene kary(cim vic plastu na sobe tim lepsi tuning pod kapotou 1,2 :-D apod ) a nevyatunene kary takze s kamosema jsme stali tam nekde dole na parkovisti takze je mozne ze jste me ani nevideli pokud jste neprochazeli cely Areal , jinak Mino mam te na sprintech natoceneho , jsem si te tocil protoze kamos jezdil taky spirnty Saxo 1.6 16v ;)

Presne tak,rozdeloval to jak se mu zlibilo,to si nestezujes sam.

Tak ty sis me natocil jo:)a ukazes mi to??:D

Odesláno
Původně zaslal: mino

Původně zaslal: BiFF

Presne tak,rozdeloval to jak se mu zlibilo,to si nestezujes sam.

Tak ty sis me natocil jo:)a ukazes mi to??:D

to mino:jen se zeptám-mimo téma.. když už jsme sousedi z jednoho města.. nevíš o někom,kdo by chtěl kot\'átko..?

[upravil dne 19.4.2008 peugeotkovic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...