rolis7 Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Ahojte. Nevie prosím vás niekto, či pasujú dvojvrtulové sahary z 205 GTI na peugeot 306 r.03/99, 1,6/65kW s klímou? Moje totižto pri búračke odišli a zatiaľ sa mi ponúkajú len tieto:myslim. Alebo ak niekto nebodaj má na uvedený model, tak prosím ponúknite. Pomohol by aj ten samotný veľký plastový kryt, ktorý to drží celé pokope. Motory a vrtule to prežili, takže tie sa dajú použiť. Citovat
Lluciano Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 Původně zaslal: rolis7 Ahojte. Nevie prosím vás niekto, či pasujú dvojvrtulové sahary z 205 GTI na peugeot 306 r.03/99, 1,6/65kW s klímou? Moje totižto pri búračke odišli a zatiaľ sa mi ponúkajú len tieto:myslim. Alebo ak niekto nebodaj má na uvedený model, tak prosím ponúknite. Pomohol by aj ten samotný veľký plastový kryt, ktorý to drží celé pokope. Motory a vrtule to prežili, takže tie sa dajú použiť. Doporučil bych nějaké vrakoviště, tam mají plastů kupy, sahar desítky...ale je fakt, že ty při každé menší kolizi odchází jako první.. Očekával bych spíše podobnost mezi 205-309... [upravil dne 14.4.08 Lluciano] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.