Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: voštík

ze hezky zariznes sam sebe :)

ale na to je jeste dobry mit fw nastavenej skrz AD a jeste mit aktivni remote registry, to pak na ten stroj vlezes i pres prodluzku

Tak tak. :D To byly časy, když jsem kdysi na linuxovým serveru po SSHčku nadatloval celej firewall, pak jsem ho spustil a v zápětí jsem velmi rychle zjistil, že jsem si neudělal díru na portu 22. :D :D To jsem si zanadával, vzal jsem klávesnici a šel se přesunout o místnost vedle k serveru. :) A nestalo se mi to jednou... :D Něco jsem tam chtěl předělat a s aktivním firewallem, samozřejmě přes SSH, jsem nechal spláchnout všechny pravidla v tabulce INPUT... jejíž defaultní politika byla samozřejmě DROP, že... :D Takže jsem vzal klávesnici... :D

pastorek: na Windows mi nešahej. :) Od dob Windows 2000 je většina chyb už mezi klávesnicí a židlí, Windows jsou v tom často nevinně a obviněny neprávem. :) Pravda, za dob Windows 9x/Me to byla taky chyba mezi židlí a klávesnicí, nicméně kdesi v Redmondu. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...