Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

potřeboval bych poradit, jak se dostanu na spínač osvětlení ve dveřích. O víkendu jsem si drobet hrál, ale nějak se mi to zdálo docela špatně přístupný. Potřeboval bych to napojit na spodní ledku co mi osvětluje prostor kam šlapu :super A k dokonalostijenom chybí napojit to na ten spínač :)

post-0-14109599914318_thumb.jpg

Odesláno

zalezi jakej je to rocnik, prvni rocniky mely spinace klasicky na sloupku dveri, novejsi pak mely spinac integrovan do zamku dveri a je treba se napojit bud u konektoru moturku centralu a nebo nekde u konektoru jimz je pripojen svazek dveri ke svazku interieru

draty maji cisla u prednich dveri ridice 8611, u spolujezdce 8612 a u zadnich dveri shodne 8613

[upravil dne 14/4/08 Ferry]

Odesláno

já právě chci , aby to svítilo s interiérem když otevřu dveře, proto to chci napojit na ten spínač vnitřního osvětlení ve dveřích. Mam ho na sloupku. Sice jsem to rozebíral za tmy, ale jak jsem tam šmátral rukou tak se mi zrovna nezdálo , že by to bylo přístupný. Proto se ptam , jestli už to někdo měl venku nebo rozebíral :)

Odesláno

no vyndat jde hodne blbe, drzi to na trech zapadkach, takze se to musi pacit postupne a chce to trpelivost, nekolikrat kdyz uz jsem myslel ze zbyva posledni zapadka a vypacim to ven mi zase vsechny tri skocily zpatky :D

Odesláno

Nemusíš ten spínač vyťahovať, stačí sa napojiť na kábel. Ten by mal byť prístupný pod žalúnením stĺpika.

Tie diódy som tam písal pre to slovko \"všetky\". Bez nich otvoríš dvere, zažne sa vnútorné osvetlenie a zároveň VŠETKY žiarovky na dverách.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...