Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak aj tá C5 je krásne auto,koľko tak asi bude stáť?A to vieš,jeden kopíruje od druhého,ale čo si budeme nahovárať,v škole sme tiež odpisovali

Odesláno

Nová C5 je hezká. Ta faceliftovaná 407 se mi líbí.. a to hodně moc, ale nevěřím tomu, že to je konečná vize., spíše náznak kudy to pujde. Ale ten zadek je vážně užasný.

Odesláno

Ještě jsem zvědav na něco po 607.. Že by 608?

Peugeot_608-1.jpg

peugeot_608_impression1.jpg

Když tomu moc nevěřím, vypadá nádherně. Opět úžasný zadek vozu:potlesk:super

To Jamesz: MB - Mercedes Benz a to přímo CLS 500. Je to famozní kousek:o

[upravil dne 14/4/2008 Pechy]

Odesláno

Tenhle zadek i světal jsou stéle v duchu 607, ten je hezký, ale ten \"děcký\" předek...no nevím no, spíš bych čekal, že bude vít \"hranatějí\" (dravější)...

Odesláno
Původně zaslal: nanux

Původně zaslal: Pechy

To nejsou.. Spíše mi připomínají MB, ale hodí se tam. Vypadá to parádně!

To tedy jsou a je to hrozný... :aut

100 ľudí,100 názorov,každému sa páči podľa jeho gusta.Mne sa páčia:super

Odesláno
Původně zaslal: pkr

A tohle je na AUTO.cz

Nevěřte všemu, co vidíte. Spíš než facelift to bude virtual tuning. Co vy na to.

Niečo určite bude.Necháme sa prekvapiť.Posun bude k lepšiemu!!:super

Odesláno

Či už nejaký facelift bude,alebo nebude,to mi je jedno,407 je stále jedným z 3 adeptov na moje nové auto, kúpa ktorého sa s koncom roka blíži a blíži.....:super

Odesláno
Původně zaslal: Maki

heh me se ten facelift libi , nechapu jak se to nekomu nemuze libit a jak to muze prorovnavat k fabii , podle me to vubec nevypaa jak fabie :D

Za prvé každej má svůj vlastní názor na uvedenej facelift ať to chápeš nebo ne a za druhé, k fabii jsme přirovnali jen ty zadní světla :super

Odesláno
Původně zaslal: mate59

Či už nejaký facelift bude,alebo nebude,to mi je jedno,407 je stále jedným z 3 adeptov na moje nové auto, kúpa ktorého sa s koncom roka blíži a blíži.....:super

A který je ten třetí adept? Co jsem v tomhle příspěvku vyčetl, tak se rozhoduješ mezi 407mou a Mazdou 6, hm?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...