Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asaad: No je fakt, že ty původní už byly poměrně fuj... :D Ale stejně nepamatuju, že by to auto takhle jezdilo, ani když byly ty svíčky nový.

Maki: ne, Densa jsou jednobodový.

Odesláno
Původně zaslal: Gina

Fakir: No hele a,když máš ten samej motor ty jsi neměl problém s cukáním?Nedělá to pravidelně což mi je divný.

Jak to myslíš? Resp. popiš líp, jak se to cukání projevuje - jestli při studeným motoru, nebo při zahřátým, zátěž, otáčky... aspoň přibližně...

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: Maki

Fakire , taky sem si chtel kupovat ty denso iridium ale nevedel jsem jestli to ma cenu do toho investovat nebo ne , kolik si za ne daval , a je to teda hodne znat jo? :D co spotreba , a jakej typ si koupil mam 206 cc 1.6 16V 80kw

No, máš stejnej motor jako já, tudíž budou i stejný svíčky - typ IKH20, na www.autodoplnky.cz za 450 Kč kus. Byla to docela pálka, ale ještě spolu s bavlněnou vložkou vzduchového filtru je to celkem slušná změna. Sama vložka moc nepomohla, ale teprve po instalaci svíček začala ta správná zábava. :) Motor ochotně točí až do omezovače, čehož byl předtím trošku problém docílit. Auto je rozhodně citelně živější, nicméně na brzdě jsem s tím ještě nebyl.

Chlape me se zda ze ty mas neco docineni stim webem autodoplnky.cz .Za takovou propagaci Iridiovejch svicek by se nemuselo stydet ani samo Denso:D Jet po vymene svicek na brzdu je odvazny,abys jim to tam potom nestrhnul... Uz si nekdy slysel o placebo efektu?:)

post-0-14109599981005_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: asaad

Chlape me se zda ze ty mas neco docineni stim webem autodoplnky.cz .Za takovou propagaci Iridiovejch svicek by se nemuselo stydet ani samo Denso:D Jet po vymene svicek na brzdu je odvazny,abys jim to tam potom nestrhnul... Uz si nekdy slysel o placebo efektu?:)

To se ti zdá zcela špatně, páč jediný, co s nima mám do činění je to, že jsem tam asi třikrát nakoupil. :D O placebo efektu jsem samozřejmě slyšel, nicméně to auto mám úplně od funglovky a nemůžu si pomoct, ale tomu motoru tyhle svíčky fakt chutnaj. :) Já vím, že se mně snažíš dotlačit k přiznání, že si jen ospravedlňuju relativně vysokou investici do svíček :D, nicméně toho se ode mne nedočkáš - já prostě tvrdím, že tenhle konkrétní typ motoru s nima jede o něco líp, než s obyčejnými (a nejsem jediný s tímhle motorem, kdo si je chválí). Čímžto je samozřejmě ostatním necpu, Maki se jen ptal, co si o nich myslím, a já jsem mu upřímně odpověděl, že jsem s nimi spokojenej a že doporučuju. :) Problém je, že ty mi nemůžeš dokázat, že to je jen placebo, stejně jako já nemůžu dokázat tobě, že to placebo není, tudíž se tu dohadujeme poměrně bezpředmětně, nemyslíš? :D

[upravil dne 16/4/08 Fakir]

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: asaad

To se ti zdá zcela špatně, páč jediný, co s nima mám do činění je to, že jsem tam asi třikrát nakoupil. :D O placebo efektu jsem samozřejmě slyšel, nicméně to auto mám úplně od funglovky a nemůžu si pomoct, ale tomu motoru tyhle svíčky fakt chutnaj. :) Já vím, že se mně snažíš dotlačit k přiznání, že si jen ospravedlňuju relativně vysokou investici do svíček :D, nicméně toho se ode mne nedočkáš - já prostě tvrdím, že tenhle konkrétní typ motoru s nima jede o něco líp, než s obyčejnými (a nejsem jediný s tímhle motorem, kdo si je chválí). Čímžto je samozřejmě ostatním necpu, Maki se jen ptal, co si o nich myslím, a já jsem mu upřímně odpověděl, že jsem s nimi spokojenej a že doporučuju. :) Problém je, že ty mi nemůžeš dokázat, že to je jen placebo, stejně jako já nemůžu dokázat tobě, že to placebo není, tudíž se tu dohadujeme poměrně bezpředmětně, nemyslíš? :D

muzeme udelat test :) louskneme tam jiny svicky a uvidi se.jelikoz si z CB tak me vylet 20km nezabije;)

Odesláno

fakire a tu vlozku si koupil od greenu ne? :D:D:D:D takze dalsi palka 1500 :D to je drahy tak nevim jestli do toho investovat nebo ne , protoze jsem ted koupil zadni kridlo za 4500 OU :D

Odesláno

Fakir: No,spíš až se ohřeje malinko,spíš to dělalo nad 110km/h ale už to taky není tak.Teď je to při zrychlení i při zpomalení jak kdyby se to dusilo mě to příjde.Posuzuji to ze škodovky co jsem měla.Na 3 válce to nejede určitě.Pokud šlápnu víc na plyn tak je to lepší,ale pořád jet nějakejch 160 a více nejde)))))A hlavně to neděllalo pravidelně to mi bylo taky divný ,měla jsem chvilku pokoj až zas teď.Mysleli jsme jestli to nemůže být zimou,špatným benzínem atd.Ale zkusíme pro začátek ty svíčky a uvidím.Jinak mě to šlape nádherně i bez tech svíček co se o nich bavíte a ta investice do nich je docela velká.

Odesláno

Fakir: No,spíš až se ohřeje malinko,spíš to dělalo nad 110km/h ale už to taky není tak.Teď je to při zrychlení i při zpomalení jak kdyby se to dusilo mě to příjde.Posuzuji to ze škodovky co jsem měla.Na 3 válce to nejede určitě.Pokud šlápnu víc na plyn tak je to lepší,ale pořád jet nějakejch 160 a více nejde)))))A hlavně to neděllalo pravidelně to mi bylo taky divný ,měla jsem chvilku pokoj až zas teď.Mysleli jsme jestli to nemůže být zimou,špatným benzínem atd.Ale zkusíme pro začátek ty svíčky a uvidím.Jinak mě to šlape nádherně i bez tech svíček co se o nich bavíte a ta investice do nich je docela velká.

Jo tak to je divný, zkus ty svíčky a uvidíš... 160 je hrozně málo, já kdybych se nebál, tak to vytáhnu i přes 200. :myslim Na to, aby to auto dobře jelo, nepotřebuješ Densa, to jenom když s tím chceš řádit. :D Palivovej filtr se ucpat nemůže, protože to žádnej nemá a žádnej jinej důvod mně teď nenapadá. :myslim Teda kromě zapalovací rampy, ta by to mohla taky způsobovat.

asaad: no testnout to můžem, otázka je, jak to změříme. :)

Odesláno

Fakir:Tak to nedělej to vytáhnout nad 200 pokud se bojíš))Já co se týče jízdy se nebojím ani trochu proto se ještě divím,že mám řidičák))))To bude asi tím,že se mě policie zřejmně vyhejbá,jinak to nechápu)))O víkendu písnu jak to dopadlo jestli to bylo svíčkama nebo nee

Odesláno

Ahojky,všem moc děkuji za přízpěvky na výměnu.Už sou hotové,byla jsem to projet a táhne to nádherně,zatím bez cukání,tak uvidím.Ale bylo mi řečeno,že to bude spíš palivovej filtr.Fakt jste mi moc pomohli všichni a všem jsem vděčná

Odesláno

Ahojky,všem moc děkuji za přízpěvky na výměnu.Už sou hotové,byla jsem to projet a táhne to nádherně,zatím bez cukání,tak uvidím.Ale bylo mi řečeno,že to bude spíš palivovej filtr.Fakt jste mi moc pomohli všichni a všem jsem vděčná

a sama jsi je měnila?Jako,taky jsi to mohla pofotit,zdokumentovat a hodit tady at\' vím :bacha;) Jsem si minulý týden taky už koupila nové,jen se do toho pustit.U škodovek hračka,ale peugeotek budu dělat prvně:aut

Odesláno
Původně zaslal: peugeotkovic

a sama jsi je měnila?Jako,taky jsi to mohla pofotit,zdokumentovat a hodit tady at\' vím :bacha;) Jsem si minulý týden taky už koupila nové,jen se do toho pustit.U škodovek hračka,ale peugeotek budu dělat prvně:aut

Co bys chtěla dokumentovat? :D Vždyť je to tu na předchozí straně naprosto blbuvzdorně popsaný... :D

Odesláno

Tak tak,kluci mi to sem dali úplně luxusně na servírovaný.Jen mrkni 206stko a uvidíš.Mě to dělal bráška sice jsem byla u toho,ale nic na tom není,příště můžu sama))))Jen byl problém sehnat T20 ale ten byl hned a pak klíč na povolení svíček,není moc dobrej přístup si myslím,zlatá škodovka na to)))))))

Odesláno

Jen byl problém sehnat T20

Sada torxů (T15, T20, T25) je to nejdůležitější pro manipulaci s libovolným Peugeotem, obzvláště 206kou. :D

Původně zaslal: Ginanení moc dobrej přístup si myslím,zlatá škodovka na to)))))))

Daň za šestnáctiventilovou hlavu, která má svíčky uprostřed mezi ventily. Osmiventilové hlavy je mají ze strany, přístupné stejně dobře, jako ve škodovce. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...